• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

IAPLC 2020

meleagris

Legenda
Hmmm ezt meg Én cáfolom meg.amikor 2013 ban elkezdtem a hobbit akkor még nem is gondolkodtam versenyzésben.
Aztán 2014 ben amikor jött a lehetőség gondoltam megbróbálom HAC aztán TAC is beneveztem előbbi középmezőny lett,utóbbit pedig megnyertem. Ez akkora lökést adott hogy ne is legyen más cél eme hobbiban mint hogy minden évben jobb és jobb akváriumot építeni és egy idő után már nem a hazai versenyek lettek csak előtérben hanem nemzetközi porondra is kimerészkedtem.2014 óta minden versenyen ott voltam legyen akár hazai vagy külföldi,sok sikerélménnyel és persze csalódással is de ez vitt és visz előre.

Ismét csak hmmmm , ez egy igen sarkos állítás,miből gondolod hogy Magyarországon mindenki a HAC vagy a TAC versenyekre építene csak akváriumot ? Elfogadtuk hogy a GA nem rendez egyenlőre HAC versenyt az okokat akik kicsit is benne vannak talán megértik.Én megértettem ettől függetlenül van egy másik REMEK verseny itthon amit többen ,köztük Te is lebecsülsz ,lenézel,ennek nem tudom az okát pedig sok, most bontakozó tehetségnek lehet hogy ugródeszkát kínál ahogy annak idején nekem is mindkét hazai verseny.
Hogy bántó voltál e ? Ezt szerintem Neked kell érezned.Az Én ingerküszöböm elég magas így Én elengedem az ilyen és ehhez hasonló "frappáns" beszolásokat.
Egy dolgot azért tarts szem előtt,azok akik veszik a fáradtságot hogy leszervezzenek itthon bármilyen megmérettetést Nekünk akik versenyezni is szeretnének azok számára bántó ez a poszt,főleg az utolsó bekezdése.
Ennyit szerettem volna csak hozzászólni,többet nem ........
A HAC és TAC mellett van másik is??
Akkor én arról lemaradtam....Mondjuk az idén úgy összességében mindenről....de majd legközelebb.
Elküldöd privátban, hogy melyik az?
 

NagyViktor

Tapasztalt kertész
Nigro szóban most tehernek nevezte a HAC-ot és fontosabbnak a meghívott vendégeket. Nem akarok teher lenni és ki se akarom harcolni a HAC-ot. Ha lenne HAC 1-2 éven belül tuti nem jelentkeznék rá, mert nem akarok teher lenni. Tényleg akkor csinálják amikor "Bazz de jó volt amikor még volt HAC csináljunk megint."
Azért érthető is hogy miért nincs HAC. Régen egy "szűrő" volt, egy bátorság és önbizalom szerző megmérettetés, mielőtt valaki szintet lépett, és nevezett külföldre is. Az idő múlásával, az utánpótlás elapadásával ezt a funkcióját elvesztette. Ha a helyükbe képzelem magam,én sem éreznék már túl sok motivációt a megrendezésre. Na meg ott van az is, hogy a nemzetközi ismertséget, elismertséget tolják most erősebben, kizárólagos itthoni dolgokban már nincs sok potenciál, kitűzhető cél. Cél, vízió nélküli tevékenység meg egyenes út a kiégéshez. Sajnos ismerem.
 
Oldal tetejére