• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

IAPLC 2020

Hmmm ezt meg Én cáfolom meg.amikor 2013 ban elkezdtem a hobbit akkor még nem is gondolkodtam versenyzésben.
Aztán 2014 ben amikor jött a lehetőség gondoltam megbróbálom HAC aztán TAC is beneveztem előbbi középmezőny lett,utóbbit pedig megnyertem. Ez akkora lökést adott hogy ne is legyen más cél eme hobbiban mint hogy minden évben jobb és jobb akváriumot építeni és egy idő után már nem a hazai versenyek lettek csak előtérben hanem nemzetközi porondra is kimerészkedtem.2014 óta minden versenyen ott voltam legyen akár hazai vagy külföldi,sok sikerélménnyel és persze csalódással is de ez vitt és visz előre.

Ismét csak hmmmm , ez egy igen sarkos állítás,miből gondolod hogy Magyarországon mindenki a HAC vagy a TAC versenyekre építene csak akváriumot ? Elfogadtuk hogy a GA nem rendez egyenlőre HAC versenyt az okokat akik kicsit is benne vannak talán megértik.Én megértettem ettől függetlenül van egy másik REMEK verseny itthon amit többen ,köztük Te is lebecsülsz ,lenézel,ennek nem tudom az okát pedig sok, most bontakozó tehetségnek lehet hogy ugródeszkát kínál ahogy annak idején nekem is mindkét hazai verseny.
Hogy bántó voltál e ? Ezt szerintem Neked kell érezned.Az Én ingerküszöböm elég magas így Én elengedem az ilyen és ehhez hasonló "frappáns" beszolásokat.
Egy dolgot azért tarts szem előtt,azok akik veszik a fáradtságot hogy leszervezzenek itthon bármilyen megmérettetést Nekünk akik versenyezni is szeretnének azok számára bántó ez a poszt,főleg az utolsó bekezdése.
Ennyit szerettem volna csak hozzászólni,többet nem ........
A HAC és TAC mellett van másik is??
Akkor én arról lemaradtam....Mondjuk az idén úgy összességében mindenről....de majd legközelebb.
Elküldöd privátban, hogy melyik az?
 
Nigro szóban most tehernek nevezte a HAC-ot és fontosabbnak a meghívott vendégeket. Nem akarok teher lenni és ki se akarom harcolni a HAC-ot. Ha lenne HAC 1-2 éven belül tuti nem jelentkeznék rá, mert nem akarok teher lenni. Tényleg akkor csinálják amikor "Bazz de jó volt amikor még volt HAC csináljunk megint."

Azért érthető is hogy miért nincs HAC. Régen egy "szűrő" volt, egy bátorság és önbizalom szerző megmérettetés, mielőtt valaki szintet lépett, és nevezett külföldre is. Az idő múlásával, az utánpótlás elapadásával ezt a funkcióját elvesztette. Ha a helyükbe képzelem magam,én sem éreznék már túl sok motivációt a megrendezésre. Na meg ott van az is, hogy a nemzetközi ismertséget, elismertséget tolják most erősebben, kizárólagos itthoni dolgokban már nincs sok potenciál, kitűzhető cél. Cél, vízió nélküli tevékenység meg egyenes út a kiégéshez. Sajnos ismerem.
 
Kb 10 akvárium volt a top27ben ami le sem tagadhatná a Dream on hatást :)

Fukadát nem vettem észre, hol végzett?

Rengeteg színvonalas scape volt, most nem volt elsőre egy "szemráncolós" akvárium se a top100 ban
 
Megvannak az eredmények, itt meg Vörösmarty szavaival élve "Most tél van és csend és hó és halál."
Máskor zsizsegés. Nem értelek Benneteket...

Összesen 13 nevezésünk volt, mindenki megütötte a mércét és senkit sem diszkvalifikáltak.
Szóval, az magyar színekben indulók helyezései:
68. @danyi03
148. @kuchi
295. Szalai Szilvia
380. @keszalvo
433. @xman
700. Bátori-Győrfi Péter
931. Szabó Krisztián
1333. @Keinrath Adrian
1335. Fruhstuck István
1387. Rafaj Máté
1867. Kovács Gábor
1897. Lécz József
1901. Bucskó Tamás

Gratula minden indulónak, és 2020. ne lohassza kedveteket, hogy 2021-ben is nekifussatok a megmérettetésnek❣
Ha valakit kifelejtettem, 1001 bocsánat.
 
Megvannak az eredmények, itt meg Vörösmarty szavaival élve "Most tél van és csend és hó és halál."
Máskor zsizsegés. Nem értelek Benneteket...

Összesen 13 nevezésünk volt, mindenki megütötte a mércét és senkit sem diszkvalifikáltak.
Szóval, az magyar színekben indulók helyezései:
68. @danyi03
148. @kuchi
295. Szalai Szilvia
380. @keszalvo
433. @xman
700. Bátori-Győrfi Péter
931. Szabó Krisztián
1333. @Keinrath Adrian
1335. Fruhstuck István
1387. Rafaj Máté
1867. Kovács Gábor
1897. Lécz József
1901. Bucskó Tamás

Gratula minden indulónak, és 2020. ne lohassza kedveteket, hogy 2021-ben is nekifussatok a megmérettetésnek❣
Ha valakit kifelejtettem, 1001 bocsánat.

Köszi a rangsort. Még rá sem tudtam nézni. Most estem haza :) Csináltunk egy vidit az IAPLC live közben amit remélhetőleg hétfőn teszünk ki.

Gratu minden indulónak remélem látjuk majd ezeket a magyar akváriumokat is 👍
 
Utoljára módosított:
Hát izé. Kicsit meglepődtem. Vagy nem is olyan kicsit, majd meglátjátok a videón, hétfőn :) Az egy dolog, hogy elég jó-e az akvárium ehhez a pozícióhoz, de meglepett, hogy a sok korábbi publikálás mellett beengedték a TOP 127-be. Talán már csak a TOP 27-nél veszik szigorúan, hogy nem szerepelhet neten az akvárium az eredményhirdetés előtt. Íme a végleges fotó, ami beküldésre került.

MK7A8721_IAPLC2020_entry.jpg

Most újranéztem a streamet, mert a kommentálás közben sok dologról lemaradtam élőben.

Nálam a kedvenc a 18. Ivan Tancler. Évek óta "unom" a brazil látványvilágot, nagyon szép, nagyon mutatós, de tök egyforma mind. Ez meg valami annyira új, hogy leesett az állam. A részletek, a halak, a növények...Összhatásában a fotó nálam 1.

Képkivágás.PNG

Fukada nagyon más irányt vett, mint eddig. Valószínűleg érezte, hogy az elmúlt két évben mennyire teret nyert újra a nature vonal és egyre kevésbé "elvárás" a legjobb helyekhez az extrém látvány. Talán kicsit túlságosan is visszafogottra sikerült az idei. De azok az Altumok azért ütnek!

Steven és Josh nálam 1-2-be befért volna a nyertes csak harmadik, ha csak ezt a három akváriumot sorolom újra. Talán Josh még nyert is volna, ezt még magam sem tudom eldönteni, bármelyik akvát elnézegetném élőben.

És a nap kérdése, vajon hány emberen futott át a "Best AQUQRIUM" logó és hányan lesznek emiatt kicsapva.
 
Először is, gratulálok minden résztvevőnek és különösképpen neked @danyi03. Szép eredmény 💪

Nekem idén kicsit lapos volt összességében a verseny. Talán nem is az akváriumok miatt, de a rangsorral nem értettem egyet gyakran. Volt egy két olyan akva a top 127-ben amin azért kicsit elmosolyodtam, hogy na ne már.

Ettől függetlenül a top 7-et élveztem és volt egy két érdekes meglepetés is.
Én az első helyezett akvát nagyon szeretem és igazán erős első benyomást tesz.

A 18. Helyezettet hosszasan tárgyaltuk itthon, hogy első ránézésre totál WOW és a részleteiben pedig el lehet kalandozni igazán végtelen térérzetet ad.
Vicces, hogy mind Fukada, mind pedig Josh vitorlásokkal operált idén. Szerintem Fukada san egész érdekes dolgot próbált, de az eredmény valami egészen "halott" lett. Ezt a mondatomat korrigálnom kell, összekevertem egy másik akvával az övét 😱 Szóval szerintem érdekes amit próbált, de azért kicsit nekem gondolkodós lett, hogy mit is akart mondani. Emiatt nem meglepetés annyira a helyezése.

Josh ugyanakkor szokatlan látványt varázsolt, jó értelemben.

Végül pedig reméltem, hogy esetleg egy helyezéssel előrébb jutok idén a tavalyihoz képest, de ez nem jött össze. 433. Helyen végzett az akvám.
Amúgy örülök az eredménynek így is. Minden esetre az új aki készül és jelenleg jobbnak látom mint az előzőt. Szóval ha mást nem, rengeteget tanultam ebből is.

Gate_of_Journeys-4.jpg
 
Utoljára módosított:
Gratulálok mindenkinek!
Nekem az első helyezett picit csalódás volt...ahogy megláttam, azonnal Fukada néhány évvel ezelőtti győztes sziklása jutott eszembe.
Nekem kicsit koppintás...nem az persze, de az volt az első benyomásom.
Meg Josh azt hiszem tavalyi akváriumànak a hatását is erősen látni. Sok hasonló volt.
Sajnos idén kihagytam. A darakór miatt...
 
Back
Oldal tetejére