becisebestyen
Nézelődő
Ismerős,hasonlóval keverem én is.GA GH+-t használok, és ugyanúgy nem oldódik fel teljesen.
Van e célból egy csodafegyverem.
View attachment 163858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Ismerős,hasonlóval keverem én is.GA GH+-t használok, és ugyanúgy nem oldódik fel teljesen.
Van e célból egy csodafegyverem.
View attachment 163858
De Nálad nem is áll fent a veszélye, hogy elejted a kanalat, még mielőtt kimernél a sóból, azután meg pláne nem.hmmmm.... én meg fogom a mérőkanalat kiveszek a sóból, aztán megközelítem az akváriumot fölé tartom a kanalat és megfordítom
Az akváriumban feloldódik a só, keverés nélkül is
Nekem is volt ilyen esetem. Zárt tégelyben száraz gombócokká tömörödött. Botmixert vetettem be, de semmi látszatja nem volt.Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata Gh+ (Green Aqua Gh+) szárítással? Zavart, hogy egy kissé nedves lett a só. Gondoltam, milyen logikus ha leveszem a kupakot és a radiátoron hagyom száradni egy kicsit. Az eredmény ma reggelre egy sóleves lett Valakinek valami jó ötlete a probléma megoldására?
Igen, nem volna rossz. Ráadásul szerintem a "remek" szárítós ötletemmel pont, hogy az ellenkezőjét értem el. Ahelyett, hogy száradt volna, szerintem a világ összes nedvességét megkötötte a levegőből. Szóval, amennyiben ma száraz köhögéssel küzdötök Budapesten, elnézést, én vontam ki a nedvességet a forgalombólNekem is volt ilyen esetem. Zárt tégelyben száraz gombócokká tömörödött. Botmixert vetettem be, de semmi látszatja nem volt.
Azt tapasztaltam, ha már egyszer megszívta magát, akkor úgy is marad.
Egy 500 gr-os doboz (hál' Istennek!) tegnap fogyott ki.
Az lenne a jó, ha lenne olyan belső műanyag záró kupakja, mint a GA-s monotápoknak, vagy a GG-s garnikajáknak.
És most van valamennyid, Norbi? Ugorj át, és adok az enyémből.Igen, nem volna rossz. Ráadásul szerintem a "remek" szárítós ötletemmel pont, hogy az ellenkezőjét értem el. Ahelyett, hogy száradt volna, szerintem a világ összes nedvességét megkötötte a levegőből. Szóval, amennyiben ma száraz köhögéssel küzdötök Budapesten, elnézést, én vontam ki a nedvességet a forgalomból
Sajna nem oldja meg. Az 500-gosba 2 volt, mégsem segített.Silica zacsit dobj be a dobozba. Ha nincs állandóan nyitva a doboz, ez meg kell, hogy oldja.
Amikor azt írtam, hogy só leves, akkor csak picit vicceltem. Bármit beledobnék, elázna.Silica zacsit dobj be a dobozba. Ha nincs állandóan nyitva a doboz, ez meg kell, hogy oldja.
Van-van, köszönöm. Egyébként így teljesen elázva még szebben is oldódikÉs most van valamennyid, Norbi? Ugorj át, és adok az enyémből.
Nem voltak sose hülyék a nagyszüleink, amikor a sószóróba rizst is tettek.Kis fejlemény a fentiekkel kapcsolatban. Gondoltam egyet és tegnap este egy jó adag rizst tettem a dobozkába egy üditőskupakban. Láss csodát ma reggelre egészen pofás lett, szóval betettem egy új adagot. Felkevertem kicsit a sót, hogy ne tapadjon össze és most várok holnapig.
Én múltkor az ipadet ejtettem bele a kádba. Én is rizzsel szárítottam.Nem voltak sose hülyék a nagyszüleink, amikor a sószóróba rizst is tettek.
Abszolút, onnan jött a remek ötlet. Gondoltam rosszabbat már nem tehetek ennek a sónak. Legrosszabb esetben vacsorára lesz egy "GH+ Rizottó".Nem voltak sose hülyék a nagyszüleink, amikor a sószóróba rizst is tettek.
Én múltkor az ipadet ejtettem bele a kádba. Én is rizzsel szárítottam.
Az én határozott véleményem, hogy az első pillanattól kell aktív talaj mellé a GH/KH+. Ami felesleg, azt úgy is elnyeli a talaj, viszont az első időszakban lezajló nagymértékű nitrifikációs folyamat olyannyira ph csökkentő, hogy magát a baci kultúrát is kinyírhatja.