Örülünk, hogy ízlett, valahogy próbálunk még juttatni a későbbi szüretekből is.
Szuper, nekünk meg ilyen visszajelzéseket jó olvasni.
Hajrá, hajrá! Most kényszerből mindenkinek kicsit több lehetősége van otthon kísérletezgetni.
A mángold nagyon király (a magházával vigyázzatok, ne maradjon a csírán), ha van magotok, próbáljátok ki a pak choi-t is. Brokkoli helyett meg lehet káposztafélékkel is, nagyon hasonló ízük van és mintha kevésbé lennének érzékenyek.
Nem tudjuk miket álmodsz
(biztosan akarjuk tudni?)
Igen, az 5 napot írtuk, és tényleg 5 nap volt. Nektek a csíráztatáshoz nem is kell feltétlenül fény. A fény hatására elkezd megnyúlni a
növény és beindul a klorofill termelés, ami az ízt és a kinézetet is erősen befolyásolja. Ha van lehetőségetek, próbáljátok ki a kukoricát. Nála az az érdekesség, hogy nem szabad fényt kapnia, akkor lesz jó édes, fényre keseredik.