Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Ha azt mondanám ezzel foglalkozom, holnap már kint lenne egy kommandós brigád. Pedig aztán valahol mégis. Csak az ügyek egy későbbi szakaszában.Hát, ööö azt meg sem merjük kérdezni, te honnan ismersz ilyen dolgokat?!
Mikor engednek át a határon átvenni a nyereményt?2.) Veslés utáni páncelvisszaépitésben segitö asvanyianyag bogyó
Elöreláthatólag aprilis 30ig teljes korlatozas Van nalunk. A top 3 fertozott orszag egyike svajc. Tehat egy ideig nem Kell tartanotok hogy a kaputelefonba azt suttogom : ,, jöttem simizni"Mikor engednek át a határon átvenni a nyereményt?
/biosz lecke on/A valami neve gastrolith. A rákok ásványi anyagokat gyűjtenek a gyomrukban, amit vedlés után felhasználhatnak, hogy minél hamarabb megkeményedjen a páncéljuk. Nagy részt kálciumkarbonátból áll és amíg a rák, ami termelte vissza tudja bontani, addig a többi ha megeszi a példányt, ezeket a gyomor köveket nem tudja elfogyasztani. Lényegében az ott egy vedlés után többiek által széttépett rák "csontváza"./biosz lecke off/
Tenyerek és ujjak.Mai bejegyzésünk egy (vagy inkább másfél) kérdés nektek: Mi(k) van(nak) a képen és mire való(ak)?
View attachment 89119
View attachment 89120
View attachment 89121
Huh ez már az a méret amivel pofozni lehet
Nagyon! De amilyen csini, olyan kényes ez a kis piszok, elég nehezen sikerül szaporítani. Amilyen jól megy már a white, annyira stagnál a curly. Bár az is lehet, hogy pont a white szipkázza előle a tápanyagot.oh, az a pödrött levél... még mindig nagyon csini
akkor toljátok neki a préselt rákkaki táprudatNagyon! De amilyen csini, olyan kényes ez a kis piszok, elég nehezen sikerül szaporítani. Amilyen jól megy már a white, annyira stagnál a curly. Bár az is lehet, hogy pont a white szipkázza előle a tápanyagot.
Bizony-bizony, nagyon fincsik ezek a növénykék! Köszönjük a kóstolót, nekünk nagyon bejött!Korlátozás alatt is naponta kell látogatni a pincében az éhenkórász jószágokat, persze csakis célirányosan és elővigyázatosan jövünk-megyünk.
Ha már úgyis megyünk, növényezünk is. Most saját fogyasztásra és az optimális körülmények kitapasztalására termesztünk kisebb mennyiséget. A retkek nagyon bejöttek (szerencsére kollégáknak és 1-2 akvakertész ismerősnek is ) ezért azokkal tesztelgetünk. A korábbihoz képest 50 és 75%-os vetett mennyiséggel.
View attachment 89744
A sarkantyúkával lesz gondunk, ezt már pár nap után láttuk, rá kell jönnünk, mi tetszik neki, ez az első próbálkozás, a magok kb 50%-át le kellett szedni mert bepenészedett. Ami viszont beindult, mára már elég jól néz ki és kóstolni is tudtunk, nagyon érdekes, fűszeres íze van.
View attachment 89746
View attachment 89745
Nálam a lucerna. Most próbáljuk ki a mángoldot és a brokkolival is teszünk újabb próbát.Jó volt megint elolvasni pár oldalt a naplóból. Mi csak csíráztatgatunk itthon, de nekünk is a retek az abszolút favorit.
Mintha írtad volna, hogy 5 napig nem is kapnak fényt??? Ez komoly? Vagy csak álmodtam?
Örülünk, hogy ízlett, valahogy próbálunk még juttatni a későbbi szüretekből is.Köszönjük a kóstolót, nekünk nagyon bejött!
Szuper, nekünk meg ilyen visszajelzéseket jó olvasni.Jó volt megint elolvasni pár oldalt a naplóból.
Mi csak csíráztatgatunk itthon, de nekünk is a retek az abszolút favorit.
Hajrá, hajrá! Most kényszerből mindenkinek kicsit több lehetősége van otthon kísérletezgetni. A mángold nagyon király (a magházával vigyázzatok, ne maradjon a csírán), ha van magotok, próbáljátok ki a pak choi-t is. Brokkoli helyett meg lehet káposztafélékkel is, nagyon hasonló ízük van és mintha kevésbé lennének érzékenyek.Nálam a lucerna. Most próbáljuk ki a mángoldot és a brokkolival is teszünk újabb próbát.
Nem tudjuk miket álmodszMintha írtad volna, hogy 5 napig nem is kapnak fényt??? Ez komoly? Vagy csak álmodtam?