• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Vallée de Mai

longika

Főkertész
Van azert baja, a bal oldal teljesen rossz sajnos, szet is kell majd szednem....

Egyebkent aldom annak az embernek a nevet aki a Seachemnel kitalalta a purigent. Mindne alkalommal elcsodalkozom a hatasan amikor elkezdem hasznalni.
 

longika

Főkertész
Mi lett a bal oldallal? Szétszedted? Átalakítottad? Sikerült kitalálnod oda valami mást?
Idohianyaban semmi nem tortent, cserelek vizet, kicsit nyirok neha, de megint hatalmas noveny halom van mindenhol. Radasul a CO m is kifogyott es nincs idom elvinni feltoltetni. Egyebkent az akva szep, eddigi legszebb scapem, meg a hibaival egyutt is, viszont a karbantartas nem egyszeru.
 

longika

Főkertész
Akkor lehet, végül megbarátkozol a sötét oldallal is, és marad így.;)
Elobb utobb szetszedem, mert meg nem volt olyan scapem amit par honap utan ne robbantottam volna szet picit. Es tenyleg zavar a bal oldal, sok helyet elvesz a tankbol ez a resz total ertelmetlenul.
 

longika

Főkertész
Havi update. Privat okok miatt semmi idom nem volt az akksira, Co kifogyott, vizcsere kb 3 hete nem volt, tiszta dzsungel az egesz es persze fonal alga. Tapozas sem volt.

Tegnap vegre feltoltottem a Co palackot, egyebkent kozben vettem egy dymax 2 kilos palackot. Talan hetvegen lesz idom kopaszra nyirni mindent, vizcserelni es beuzemelni a Co-t megint.
 

longika

Főkertész
Uj update, azaz semmi update. A sok utazas melo, utazas szabi miatt,egy kisebb sport serules miatt, se vizcsere, se takaritas, semmi tap, semmi CO, csak viz utantoltes. Viszont tuti ha neki esek akkor bontom a bal oldalt. Egyszer ha lesz idom..... De ha igy haladok akkor 120P update lesz belole hamarabb:))
 

longika

Főkertész
Na a jo hir az hogy tegnap raszantam magam is kitakaritottam az akvat. Kiszedtem kb 3 tenyernyi fonalalgat osszenove stemekkel es mohaval. Kimulmoztam, bar meg egyszer neki kell esnem mert nem sikerult mindet kiszednem. Szinte az osszes novenyt kiszedtem, mert annyira el lepte a fonal. Ha mar ennyire neki estem akkor a bal oldalt is szet kaptam es csinaltam egy szellosebb valtozatot balra. Ma ujra novenyesitem, es izzitom a Cot meg a tapot. Hozok kepeket is....
 
Oldal tetejére