• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Flow of Nature

longika

Főkertész
Tegnap volt egy viz csere, es stem toppolas. Mashoz nem nyultam egyelore.
Ezt szeretem az akvarisztikaban, nem nyulok semmihez, erre ket nap alatt ellep a zold pont alga. Merni ugyan nem mertem, de feltetelezem hogy a dupla annyi stem miatt leesett a foszfat szintem, ugyhogy 3 ml mikro makroval megyunk tovabb fenybol vissza vettem egyet.
 

longika

Főkertész
Szoval a helyzet valtozatlan, pont algat sikerult megfognom, mar csak egy pici van. Van egy kis fonalam. Stemeket toppolom ezert nincs meg hatul stem bokor. MC t mar nyirnom kellett. Egyebkent minden ok.
Sikerul hoznom a formam es a heti vizcserek helyett csak a 2-2.5 heti vizcserekre futja az idombol. Tegnap csereletem. stemeket es MC t nyirtam, meg persze algat szedegettem...
 

longika

Főkertész
Ejjj, de reg jartam erre. Meg a belepo jelszavam is elfelejtettem:D A fenti akvarium meg all, azota sok mindenen atment, lett benne jo nehany hal, uj novenyek, aztan elhanyagoltam, ellepte a noveny, CO elfogyott, fonal meg benotte. Par hete kikaptam az osszes elburjanzott novenyt fonalastul, ennek az lett a vege a hogy a stemek nagy resze is kukaba kerult. Azota csak stagnal a helyzet.

VISZONT

Hamarasan, koltozunk uj helyre. akva is megy, amibol ket opcio lehet a jovoben. Vagy upgradelek ev vege fele egy 120P re, ugye ez regi nagy almom. Vagy marad a 60P meg, viszont szeretnek egy elo noveny falat moge, es egy uj fuggesztheto vilagitast is, amitol azt varnam hogy szebb szinekben pompazzon a tank. Ha marad a 60P akkor mindenkepp egy nature scapeben gondolkoznek, egy olyan faval ami jelentosen kilog az uvegbol es arra is tennek novenyeket.

Szoval ez a helyzet, majd koltozes utan visszaterek, addig is szivom magamba az ihletet:D
 

star67

Bölcs Ent
De jó volt újra hallani rólad!🤗
Az biztos, hogy a 120-as tank komoly szintlépés, abban már igazi csodákat lehet alkotni, de sokkal több meló is jár vele, azt ne feledd!;)
 
Oldal tetejére