Ádám_
Mágus
Megpróbálkoztunk a pizzasütéssel is
Elsőre egész jó lett, a tészta teljesen jól sikerült, levegőbubiból nem volt hiány.
Csak a sütési mószerrel/idővel kell még játszadozni, mit lehet a hétköznapi otthoni sütőből kihozni, mert 400 fokot sajna tuti nem.
Tudom régi poszt, de én még csak most találtam rá a topicra. Az otthoni alacsony hőmérsékletű sütés sikerének a kulcsa egy jó kovász, és a tészta elősütése még feltétek nélkül. (kb 2 perc elég neki)
A pizza kő is hasznos kiegészítő, érdemes egy órával sütés előtt már maxra állítani a sütőt, hogy a kő forró legyen. Légkeverni nem szerencsés, az csak kiszárítja a tésztát. Így kb 6-7 perc alatt készül el, ami persze messze van az ideális 3-tól, de csodák nincsenek, a hagyományos sütő ennyit tud. Nálunk így néz ki az otthoni pizza.