Érdekes megvalósítás. A scan az pro a teszt mondjuk inkább gyors mint pro, de mint ötlet kap egy lájkot.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Sőt szoftver újratelepítés, és telefonváltás is volt...Suttogva kérdezem meg egy mobiltelefonokkal foglalkozó kollégától: Kamera lencse tiszta?
Köszi! Szerintem élek a lehetőséggel. Ez már ugyis elmegy a teszt tesztelésére.Hozd be hozzánk. Megnézzük. Mi nagy megelégedéssel használjuk.
Na akkor ez a reklám helye:Trappista: Hol vettél ilyet a múlt héten?
Elnézést! Javítva.A videód viszont még privát..
30 másodperc?Van valamilyen méret, vagy időbeli korlát a Flickr-en?)
Én is a szofver optimalizálatlanságára gyanakszom, ezért is küldtem el nekik anno az UUID-met, amiről kiderült hogy semmit nem tudnak kezdeni vele.Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem Daninál azért működik jól mert szifonnal használja, vagyis maga a program csak erre az egy platformra készül. android esetében viszont több ezer hardware képességeit kellene figyelembe venni, arról meg nem is beszélve, hogy a nem csúcskategóriás droidos telefonok kamerái finoman fogalmazva is kritikán aluliak tudnak lenni (Xperia M2-t gyilkolok most, aminek papíron 8 megás kamerája van, de botrányosan rossz minőségű képeket készít, kb mintha egy 15 éves cucc lenne benne legalább!), és ez a program meg ezeket a főként gagyi szenzorokat próbálja használni. Vagyis a probléma nem a JBL-nél keresendő szerintem elsősorban, hanem a programot futtató eszközben. Érdemes lenne megnézni ugyanazokat a teszteket egy almás telefonnal is és összehasonlítani az értékeket.
Köszi, de a videók lényege, hogy a kamera előtt vágás nélkül végigcsináltam mindegyiken legalább két tesztet, ami szűken is több mint 3 perc.30 másodperc?
youtubeKöszi, de a videók lényege, hogy a kamera előtt vágás nélkül végigcsináltam mindegyiken legalább két tesztet, ami szűken is több mint 3 perc.![]()
Lehet, hogy off topicnak hat elsőre, de pontosan ez a baj az android platform nyitottságával. Ha megnézed, hogy milyen termékportfólió alatt kellene működnie, belátod, hogy lehetetlen letesztelni minden eszközt, mert egyszerűen a projekt nagysága nem bírná el. Ez sajnos ilyen. Továbbra sem a JBL-t okolnám, bár érdekes a hozzáállásuk, de gondolom nem akarják azt írni, hogy vegyél inkább szifont. Sajnos ez tipikusan az olcsó húsnak híg a leve történet. az ilyen dolgokért éri meg mégis a méregdrága iphone sajnos. Tudom, hogy ez nem megoldás a problémádra, de ez van sajnos. Ha anlógiát kellene keresnem, olyan, mintha a kábelszolgáltatódnál reklamálnál, hogy nem tudod full HD-ben nézni a hd csatornákat, mert nem hd-s tévéd van.De kissé felháborítónak tartom, hogy eladnak valamit úgy, hogy használd Android rendszerű telefonoddal, aztán mikor jelzem a hibát, addig kötözködnek, amíg szinte egy egész doboznyi tesztet felhasználok, és itt nem kifejezetten a kidobott ötezer forintomon van a hangsúly, hanem hogy nem az én időmből kellene tesztelni a terméket.