Hát srácok, akkor elmondom, hogy piszkosul sós-savas íze van a kalcium-kloridtól, enyhén kesernyés a MgSO4-tól és a K2SO4-tól
Hozzáteszem, hogy az aszpartam sem való emberi fogyasztásra, mégis megesszük - már aki -, szinte minden formában. A Sudan Red G sem volt mindig tiltott az EU-ban, Kínában még ma is használják, pedig genotoxikus. Norbi szívbarát Na-csökkentett sójáról is ki fog derülni előbb-utóbb, hogy nem is olyan jó dolog, hogy 30-50% KCl-dal helyettesítik benne a NaCl-ot De ezt csak így OFF-ként mondom.
Hozzáteszem, hogy az aszpartam sem való emberi fogyasztásra, mégis megesszük - már aki -, szinte minden formában. A Sudan Red G sem volt mindig tiltott az EU-ban, Kínában még ma is használják, pedig genotoxikus. Norbi szívbarát Na-csökkentett sójáról is ki fog derülni előbb-utóbb, hogy nem is olyan jó dolog, hogy 30-50% KCl-dal helyettesítik benne a NaCl-ot De ezt csak így OFF-ként mondom.