elektrorudi
Mágus
Bocs, hogy beleszólok... nem én voltam a címzett.Tölgyet teszek a parázsra. Abból most vsn bőven. Szeretném kizárólag fával fűteni, de ez eddig még nem sikerült.
Tanácsodra Aaron Franklint olvastam és néztem, tényleg szimpatikus fazon.
Ha már hozzászóltál, kérdeznék is: a bors+só pác a családom egy részének túl csípősnek bizonyult. Tudnál erre megoldást? Eddig azt tapasztaltam, minél finomabbra van törve a bors, annál csípősebb lesz a végeredmény, illetve jobban ízlett a szinesbors keverék a feketeborsnál - talán inkább fűszeres volt, mint csípős.
Én egyben teszem bele a borsot. A csípősség benn marad, az aroma kijön. Kb. úgy működik, mint a húslevesben, amibe bőven teszel egész borsot, de egyáltalán nem lesz erős a leves.