Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Jobban megnéztem és gyakorlatilag az összes anubias kuka. Szétesik a rizóma és hullanak le a levelek. Ez van :/
Tudok küldeni anubiast, ha kell.
Ja, és győri embernek kötelező tudni dunai halászlét főzni.
Alaplé nélkül 45 perc alatt, gyufatésztával.
Enélkül nincs sikeres akvakertész, ugye @Pecás ?
Köszi! Lehet élnem kell majd a lehetőséggel. Milyen anubiassal rendelkezel?
Az a baj, hogy a rizóma is totál szétesett, az biztos nem hajt sehova. Elmállott az egész. Maradt pár darab, de a nagy része az kuka. A bolbitis heteroclita is széthullott.
Az anubias Aquaflora és Dennerle volt. Azért eléggé elszomorìt elszomorìt a helyzet. A buceok közül csak párnak ment le 1-2 levele. A dobozos pinnatifida viszont nagyon szépen fejlődik. Carbot toltam, most, de amùgy ez min segìt? A nem tápozást a többi növény miatt nem tudom megoldani.
Igazából nem szeretem a halászlevet
Ez kifejezetten egészséges az enyémhez képest Az konkrétan darabokra hullott, de szó szerint.az enyémek ilyenek lettek:
View attachment 69735
Ha el tudod viselni pár hétig, hagyd bent, akkor is, ha már úgy tűnik teljesen kipurcant!
(nekem kb. fele túlélte)
az enyémek ilyenek lettek:
View attachment 69735
Ha el tudod viselni pár hétig, hagyd bent, akkor is, ha már úgy tűnik teljesen kipurcant!
(nekem kb. fele túlélte)
Ez kifejezetten egészséges az enyémhez képest Az konkrétan darabokra hullott, de szó szerint.
A győrit nem ismerem, de az Al-Dunai az tényleg így van, bár az alaplé sem csalás, de nincs passzírozás (jól elfőzöd és leszűröd, ennyi).Ja, és győri embernek kötelező tudni dunai halászlét főzni.
Alaplé nélkül 45 perc alatt, gyufatésztával.
Enélkül nincs sikeres akvakertész, ugye @Pecás ?
Hujj de jo ez a foto! (y)Örülök, hogy végül elnyerte a tetszésed Bizakodó vagyok, hogy rendbejönnek a növények, hál istennek azért maradt még jó pár tő. Nem tudom mi lehetett a gikszer. A GAból 1 nap alatt megkaptam és volt fűtőcsomag is a növények mellett ami még langyos volt kibontásnál. Ilyet még nem tapasztaltam, mint kiderült, az anubias mégsem olyan igénytelen
Egy gyors telós részlet, nagyon megakadt rajta a szemem
View attachment 69912
Akad algám, folyamatosan próbàlom finomìtani a tápozást és a fényt. A fa még mindig szìnez, igaz nem olyan durván mint az elején. A vìz feletti rész szépen bepenészedett, azt ma letörölgettem.
Az már elég rég megtörtént! Még amikor csak a mangrove-kat mutattad, már az is tetszett. Amikor a redmoor-al alátámasztottad, akkor pedig még jobban.Örülök, hogy végül elnyerte a tetszésed
Az már elég rég megtörtént! Még amikor csak a mangrove-kat mutattad, már az is tetszett. Amikor a redmoor-al alátámasztottad, akkor pedig még jobban.
Azt hiszem, talán írtam is, hogy meglepően harmonikusan sikerült összeilleszteni a két teljesen különböző karakterű faanyagot.
A kép egy dologról árulkodik az mellett, hogy bitang jól néz ki: nincs túltolva a CO2-d, mondhatni kevéske (hátul a DC színe). Ha vannak olyan növényeid, amelyek igénylik a magasabb CO2 szintet, akkor erre figyelj oda.
Nálam korábban az hozott meglepően pozitív változást, hogy a difit nagyobb átmérőjűre cseréltem változatlan bubiszám mellett. Az is sekély akva volt: 28 cm "magas".
Figyelem a fejleményeketompous:
Az ilyen még nem biztos, hogy menthetetlen. Nálam ilyenből lett új növény, még ha nem 100%-ban is.Szétrohadt a rizóma totál.
Az ilyen még nem biztos, hogy menthetetlen. Nálam ilyenből lett új növény, még ha nem 100%-ban is.
Van még élő része és a gyökerek is szépek.
Keress valami pálcát, kötözd rá érzéssel és dugd be olyan helyre, ahol nem zavaró, de kap fényt. Lassú menet, de nem esélytelen.
Vagy akár főzhetsz belőle halászlevet.Bocsánat az offért de nehéz tudtam kihagyni. Nagyon jó képeket és klassz stílust szképeket csinálsz. Jó nézni a naplóidat csak így tovább.Jó lett az akva, na, hagyd a fórumot és menj halászlét főzni!
Vagy akár főzhetsz belőle halászlevet.Bocsánat az offért de nehéz tudtam kihagyni. Nagyon jó képeket és klassz stílust szképeket csinálsz. Jó nézni a naplóidat csak így tovább.