Iron1
VIP kertész
Jó erőben vagy.Évek óta stabil, pedig feltöltött, félig leeresztett vizes állapotában át lett sinkózva a ház egyik feléből a másikba, többször is.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Jó erőben vagy.Évek óta stabil, pedig feltöltött, félig leeresztett vizes állapotában át lett sinkózva a ház egyik feléből a másikba, többször is.
Szekrény nem lesz. A terv az, hogy 20 cm magas ytong tégla lesz letéve a két szélére és közepére, erre pedig sima fehér bútorlap fog menni abban a méretben mint az akvárium, erre polifoam és az akvárium, köré pedig lesz egy keret.Nem a fenék üveg a kérdés, hanem az alátámasztására rendelt szekrény. @danyi03 építményei kilógnak a vízből. Grínakvában nem szokás 3 kaviccsal üveget csinálni.Az én 200 literesemben 100cm * 40cm alapon biztosan van 80-90kg homokkő. (saccra) Az építményem legmagasabb csúcsa kilóg a vízből. Vagyis 50cm magas is megvan. Évek óta stabil, pedig feltöltött, félig leeresztett vizes állapotában át lett sinkózva a ház egyik feléből a másikba, többször is.
![]()
Ekkora hossznál a sima bútorlap egy osztással szerintem kevés. Sima könyvespolcnak hasa lesz egy idő után még a 60cm-es osztásnál is. Esetleg használhatnál konyhai munkalapot, abból a 36mm-es éppen duplája a sztenderd bútorlapnak. Vagy zártszelvényt tehetnél a 18mmp-es bútorlap alá.Szekrény nem lesz. A terv az, hogy 20 cm magas ytong tégla lesz letéve a két szélére és közepére, erre pedig sima fehér bútorlap fog menni abban a méretben mint az akvárium, erre polifoam és az akvárium, köré pedig lesz egy keret.
Valahogy így:
View attachment 178493
35-35 centi lesz alátámasztás nélkül, de be lehet tenni még egy ytong elemet és akkor durván 17-17-17 centi lesz a “levegőben”.Ekkora hossznál a sima bútorlap egy osztással szerintem kevés. Sima könyvespolcnak hasa lesz egy idő után még a 60cm-es osztásnál is. Esetleg használhatnál konyhai munkalapot, abból a 36mm-es éppen duplája a sztenderd bútorlapnak. Vagy zártszelvényt tehetnél a 18mmp-es bútorlap alá.![]()
Hááát, azt mondjuk nem írtad, hogy milyen vastag Ytong elem lesz. A 35cm már szerintem elmegy, a 17cm világbajnok lenne.35-35 centi lesz alátámasztás nélkül, de be lehet tenni még egy ytong elemet és akkor durván 17-17-17 centi lesz a “levegőben”.
Végre valami DIY...!Elkezdtem összerakni a szűrést. Az idomokat méretre vágtam, az egyik csövet kifurkáltam, majd még le kell sorjázni.
View attachment 178720View attachment 178721View attachment 178722View attachment 178723
Atya Isten! Neked aztán van türelmed.Elkezdtem összerakni a szűrést. Az idomokat méretre vágtam, az egyik csövet kifurkáltam, majd még le kell sorjázni.
View attachment 178720View attachment 178721View attachment 178722View attachment 178723
JogosAtya Isten! Neked aztán van türelmed.
Jobban jártál volna, ha inkább fogod a lyukakat, és köréjük teszel némi műanyagot.![]()
Szia!Szia, én lávaköveket rendeltem neten egy helyről, nagyon jó árban. Van folyami görgeteg is ha jól emlékszem. E-mailban megbeszéltem velük milyen színüt méretüt szeretnék es pontosan azt küldték. Nemtudom itt forumon szabad e cégneveket írni vagy hirdetésnek számít. Ja és foxpostal tudták küldeni akár csomagpontra is ami sokat számított. Ha valaki megmondja szabad e nevet irni akkor ideírom.
Őszintén nemtudom privátban itt hogy kell irni ha elmondjátok szívesen segítek.Szia!
Nem tudom, h írhatod e, ha más nem privátban mindenképpen érdekelne!
Szerintem még a kevés hozzászólásom miatt nincsen jogosultságom privát beszélgetéshez.Szia!
Nem tudom, h írhatod e, ha más nem privátban mindenképpen érdekelne!
Szerintem ha nem egy konkurens akvarisztikai cég akkor írhatod.Szerintem még a kevés hozzászólásom miatt nincsen jogosultságom privát beszélgetéshez.
Ez konkrétan amúgy melyik fajta kő?Valóban van náluk sok minden, kedvesek és segítőkészek. Nekem is tőlük van ami kavics
View attachment 178745