• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

2011 AGA Aquascaping Contest

N-dee said:
Gratula minden nevezőnek, szép kis akik lettek bedobva ;)

+1 :thumbup:

Az idei mezőnyben nagyon sok szép akvárium van.
Örülök, hogy több magyar akváriummal is találkozni a kategóriákban. :clap: :thumbup:
Szerintem nincs miért szégyenkezni, akkor sem, ha egy-egy akváriumhoz nem, vagy alig írtak kommentet. :thumbup:
 
Majd nem minden kategóriára jut legalább egy magyar aki, amit nagyon jó elnézni, s azt kell mondanom hogy rendesen benne vagyunk a közép mezőnyben, gratula mindenkinek, gyönyörűen helyt álltak az akiaitok!!! :thumbup: :wave:
S gratula a szervezőknek is, remélni sem mertem hogy ennyi kategória lesz!! :cool: ;)
 
Végignyálaztam a kategóriákat, és csak azt tudom mondani, hogy elnézegetve a helyezetteket, az aksiaitok közül jópáran ott lehettek volna közöttük! :roll: 1-2-t nagyon nem értek... A HAC zsűri ítélőképességében jobban bízok! ;)

ui: az amerikai felfogást (giccs és eltúlzások) egyébként jól tükrözi a kategóriagyőztesek kiválasztását! ;) kivéve a 200-320l első helyezettje!
 
Na én is szétnéztem az oldalon. Hát... néhány kommentnek azért örültem volna... :?
 
Azért valamit nem értek.... ha ez a második legnépszerűbb verseny a világon, és évek óta szívás van a szerverekkel, akkor miért nem teszik fel a felhőbe a képeket? Nem hiszem, hogy olyan extra költség lenne, amit nem lehetne fedeztetni a szponzorokkal. Így élvezhetetlen az oldal....
 
viktorlantos said:
Azért valamit nem értek.... ha ez a második legnépszerűbb verseny a világon, és évek óta szívás van a szerverekkel, akkor miért nem teszik fel a felhőbe a képeket? Nem hiszem, hogy olyan extra költség lenne, amit nem lehetne fedeztetni a szponzorokkal. Így élvezhetetlen az oldal....
Jogos... nagyon gyér istenem... Látszik csak az akvához értenek :D
 
Gratulálok mindenkinek, nem is csak a magyaroknak! ;) Az oldal tényleg élvezhetetlen és pár napig az is marad valszeg... szerintem egyszerűen nem számítottak arra, hogy a tavalyi nevezések duplája fog érkezni és ezért nem fejlesztettek semmit.

Megmondom őszintén én picit csalódott vagyok. Az 50-esemre nem született komment senkitől, pedig kíváncsi lettem volna egy két kritikára. Tulajdon képpen csak erre vártam :lol: A százason, ahol nagyjából tudtam mi hibádzik bezzeg le van írva amit már tudtam :p Megértem, hogy nagyon nehéz ennyi akváriumot külön-külön kommentálni, de ha már nem vállalnak sorrendezést, komment nélkül számomra értelmét veszti a nevezésnek. Csodálkoztam, hogy az én 50l-re nincs komment de hogy Hunorén miért nincs azt tényleg nem értem. :?
 
schruz said:
komment nélkül számomra értelmét veszti a nevezésnek. Csodálkoztam, hogy az én 50l-re nincs komment de hogy Hunorén miért nincs azt tényleg nem értem. :?

:clap:
Szerintem is pont a(magamfajtanak)a gyengebbeknek hianyzott a komment...legalabb annyit hogy "itt es itt szurtad el te ökör" :( :(
 
Vajon mikor raknak valami megfelelő "vasat" ez alá a verseny alá... Kritikán aluli, hogy nem lehet böngészgetni, türelembajnokok előnyben... :D
 
Na sikrült megnézegetni! Grat a magyar indulóknak! Végre egy verseny ahol a legszebb nyert! (szerintem)
 

Hasonló topikok

Back
Oldal tetejére