Memphis
Főkertész
kb 2 órával előtte. De úgysem fogod tudni belőni pontosan ,mivel sok minden befolyásolja. Szoba hőmérséklete, keverés óta eltelt napok száma, összetevők mennyisége.....
Igen tudom, csak kérdeztem, tapasztalat szerzés miatt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
kb 2 órával előtte. De úgysem fogod tudni belőni pontosan ,mivel sok minden befolyásolja. Szoba hőmérséklete, keverés óta eltelt napok száma, összetevők mennyisége.....
Igen tudom, csak kérdeztem, tapasztalat szerzés miatt.
Szerintem furd es ne vagd a kupakot, en kb. 2 merettel kisebbre furtam, mint a csoatmeroje, sregen levagtam a cso veget es atteptem egy fogoval. Ragasztas nelkul is franko lett igy. Ha begyurodik a cso, ott ereszthet, addig forgasd benne, mig kerek lesz a keresztmetszete (de szukebb, mint alapbol)!
Abban esetleg valaki tudna segíteni hogy milyen szabályzót es T elosztót tudnék beleepiteni hogy éjszakára elzárhassam es a szobába engedhessem a co2-t? A kupak kitekerés nem jött be nekem anno mert reggel 1 óra minimum amíg ujra feltöltődik a rendszer nyomással,
Sziasztok!
Én is végre megcsináltam, nagyon szépen beindultak tőle a növények.
Köszi a jó ötletet!
Attól függ. Azt érdemes szemelőt tartani, hogy ha levegő, illetve CO2 csővel készítetted a rendszert, akkor az ott keletkezett bubi nagysága eltér egy üveg buborék számlálóban keletkezett buborék nagyságától. Szóval szerintem ez a mennyiségű CO2 elég lesz, ha mégse akkor tudsz változtatni az arányokon, így lehet emelni a bubi számot.
Mennyi idő után láttad rajtuk az eredményt?
Én úgy csináltam, hogy óvatosan kiöntöttem a zselés, vizes lötyit úgy, hogy az aljába benn maradt a fehér élesztős cucc. Azt külön kiöntöttem egy tálba, majd ezt adtam hozzá a következő adaghoz, illetve egy kevés friss élesztőt. Majd flakon kimos, és mehetett bele a lefőzött, kicsit kihűlt zselé.