• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Élet, és munka. Avagy amikor nem nyakig az akváriumban vagyunk.

még ha kergetné, de a meccs nagy részében sétálnak. De részemről még nem is ez a nemszeretem legnagyobb tárgya, hanem a pénzek amik ott forognak, meg a drukkerek amiket művelnek.
foci és vallás nélkül világbéke lehetne :D

nflben nagyobb pénzek mennek azért :)
 
na most fogok zavargásokat kirobbantani, de értelmes ember azt nem szereti :) 90 perc fetrengés. főleg ha megnézel egy NHL meccset. [én is NHL rajongó:)]
A sok hülyeséggel megszakítják a bunyót, na ezért nem nézem mostanság... :S
 
Munka:
ShotType1_328x328.jpg
( Ha ilyet veszel a kezedbe a boltban vagy otthon, kb 50% a valószínűsége, hogy a címke az én felügyeletem alatt került az üvegre. Ha gyűröttet vagy ferdét találsz az természetesen a másik műszak volt :D :D :D :D )

A hobbi fül alatt sok dolgot szoktam csinálni, volt már dobolás, darts, autók, de az örök kedvenc és ami a legrégebb óta tart az a horgászat. Az új kedvenc nyilvánvalóan persze az akvakertészet. :)
 
Az idei első Trinidad Moruga Scorpion :)

2f990b253000773b1f00fe2c888fd4d2.jpg


Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
 
Sziasztok.
Sokan ismertek, tudjátok mivel foglalkozom. Hogy egy kicsit többet is tudjatok erről a munkáról összefoglaltam egy kis videóban. A szerkesztésem gyatra, a minőség is. A szerkesztés nem az én világom. :)

Henrik, szupi lett a video! Bár én nem tudtam meg ebből, hogy mivel is foglalkozol... díszletépítés, kaszkadőr, látványért felelős technikus, operatőr vagy mi fene? Az biztos, hogy érdekes és nem unalmas...(y)
 
Back
Oldal tetejére