Azért előfordulhat, hogy elviszi a teljes hal és garnéla állományt. Ez az anyagi és érzelmi kár miatt sokkal többe van, mint egy vízkezelő, amit csak erre használnál.
A hypos, fehérítős áztatás nem ugyanaz, mint amikor a tárolt csapvízből várod, hogy elmenjen a klór.
Most nem beszélve arról, hogy biztosan köztetek is sokan voltak már covidosak. Nekem pl majdnem 1 hónapig ment el a szaglás, ízlelés. Amikor azt sem éreztem, hogy ég a kaja a konyhában
Nyilván nem ettől parázunk éjjel nappal, de tényleg elég nagy kárt tud okozni ha elviszi az élővilágot egy lazán vett karbizás.
Ha 1 kupak Prime-ot használsz a fehérítős áztatás után az mai áron egész pontosan 200 forint a legdrágább 100-as kiszerelésben. 140Ft ha a 250-es verziót viszed.
Szal kb 400 forintról beszélünk évente. Egyetlen amano garnéla 3x ennyibe van mostanság....