1. Ez a weboldal cookie-t használ. Az új EU szabályozásnak megfelelően ez az üzenet az első látogatáskor megjelenik.
    A weblap további használatával automatikusan elfogadod, hogy az Akvakertész.hu Fórum cookie-t használ.
    Az Akvakertész Fórum csapata Learn More.
  2. Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

    Értesítés elrejtése

ÚJDONSÁG Green Aqua GH Plus

Kategória: 'Green Aqua', témanyitó: viktorlantos, téma nyitása: Márc 7, 2017.

  1. viktorlantos
    Online

    viktorlantos Alapító Admin

    Tag:
    Ápr 15, 2009
    Hozzászólások:
    28,594
    Kedvelik:
    48,389
    Hely:
    Budapest
    Elkészültünk a boosterrel. A boltban már feltöltöttük a készleteket. A mai fotózás után a héten felkerülhet a weboldalra is. A termék a Salty és a Shrimp King porok mellett kínál alternatívát RO visszasózáshoz.

    33309165885_25ce46c519_h. Green Aqua GH Plus by Viktor Lantos, on Flickr
     
    Tibi, Victor, zsolt240 és 7 mások kedvelik ezt.
  2. Szabó Henrik
    Épp nem fórumozik ...

    Szabó Henrik Legenda

    Tag:
    Dec 20, 2014
    Hozzászólások:
    4,633
    Kedvelik:
    6,580
    Hely:
    1035.Budapest.Szellő.u.6
    Lehet tudni infot rola? Adagolas, mennyiseg, ar.
     
  3. viktorlantos
    Online

    viktorlantos Alapító Admin

    Tag:
    Ápr 15, 2009
    Hozzászólások:
    28,594
    Kedvelik:
    48,389
    Hely:
    Budapest
    1-2 nap és fent lesz a shopban :)
     
    Szabó Henrik kedveli.
  4. ideoda
    Épp nem fórumozik ...

    ideoda VIP kertész

    Tag:
    Nov 20, 2015
    Hozzászólások:
    2,462
    Kedvelik:
    4,239
    Hely:
    Veresegyház
    Jó promó kép kompozíciója. Szép, letisztult kép, kellő térhatás.
     
    viktorlantos kedveli.
  5. dexkill
    Épp nem fórumozik ...

    dexkill VIP kertész

    Tag:
    Máj 7, 2014
    Hozzászólások:
    1,241
    Kedvelik:
    838
    Hely:
    Pécsvárad
    na végre... hiányoltam a termékeitek közül (y)
     
    Szabó Henrik és viktorlantos kedvelik.
  6. Andris87
    Épp nem fórumozik ...

    Andris87 Főkertész

    Tag:
    Júni 30, 2011
    Hozzászólások:
    523
    Kedvelik:
    581
    Hely:
    Budaörs
    Ez nagyon hasznos lesz! GH:Kh a szokásos 1:0,5?
     
  7. lakly
    Épp nem fórumozik ...

    lakly Kertész szaki

    Tag:
    Dec 13, 2010
    Hozzászólások:
    364
    Kedvelik:
    199
    Hely:
    Szekszárd
    GH plus!
     
  8. inadsz
    Épp nem fórumozik ...

    inadsz Sasszem =) Admin Moderátor Legjobb napló

    Tag:
    Ápr 17, 2009
    Hozzászólások:
    11,302
    Kedvelik:
    8,111
    Hely:
    Budapest XVIII. ker.
    Minden GH+ emel KH-t is, az arány a nem mindegy
     
  9. Rebal
    Épp nem fórumozik ...

    Rebal VIP kertész

    Tag:
    Ápr 21, 2016
    Hozzászólások:
    1,747
    Kedvelik:
    1,491
    Hely:
    Dunavarsány
    És az új termék mindezt milyen aránnyal teszi, ha szabad tudni?
     
    dexkill kedveli.
  10. tibicuk
    Épp nem fórumozik ...

    tibicuk Legenda Legjobb napló

    Tag:
    Ápr 17, 2009
    Hozzászólások:
    3,173
    Kedvelik:
    3,241
    Hely:
    Baja
    Nagyon várom,hogy fent legyen....
     
    Szabó Henrik kedveli.
  11. Szabó Henrik
    Épp nem fórumozik ...

    Szabó Henrik Legenda

    Tag:
    Dec 20, 2014
    Hozzászólások:
    4,633
    Kedvelik:
    6,580
    Hely:
    1035.Budapest.Szellő.u.6
    Nekem mar van bibibiii
     
    viktorlantos és tibicuk kedvelik.
  12. tibicuk
    Épp nem fórumozik ...

    tibicuk Legenda Legjobb napló

    Tag:
    Ápr 17, 2009
    Hozzászólások:
    3,173
    Kedvelik:
    3,241
    Hely:
    Baja
    Na persze,aki a boltba megy......:)
     
    Evereka és Szabó Henrik kedvelik.
  13. Etele
    Épp nem fórumozik ...

    Etele Legenda

    Tag:
    Szept 7, 2014
    Hozzászólások:
    4,114
    Kedvelik:
    3,561
    Hely:
    Budapest XIV.
    Oké, jöhetnek a belsős infók, a kérdéseim:
    - jobban/rosszabbul oldódik mint a Salty Shrimp GH+? Én most ezt használok de nem vagyok megelégedve az oldódásával. :(
    - 20 liter 130TDS-re lövéséhez hány gramm kell belőle? Gazdaságossági kérdés, Dennerléből kevesebb kell ahogy olvastam, Saltyból több.
    - GH+/KH+ arány ugyanaz mint a nagyobb gyártóknál kb. a GH+nál?

    Árát nem kérdezem mert az úgyis fent lesz a shopban.
     
  14. Szabó Henrik
    Épp nem fórumozik ...

    Szabó Henrik Legenda

    Tag:
    Dec 20, 2014
    Hozzászólások:
    4,633
    Kedvelik:
    6,580
    Hely:
    1035.Budapest.Szellő.u.6
    Mindjárt mérek neked párat és megosztom.
     
  15. Szabó Henrik
    Épp nem fórumozik ...

    Szabó Henrik Legenda

    Tag:
    Dec 20, 2014
    Hozzászólások:
    4,633
    Kedvelik:
    6,580
    Hely:
    1035.Budapest.Szellő.u.6
    Utoljára módosított: Márc 11, 2017
  16. viktorlantos
    Online

    viktorlantos Alapító Admin

    Tag:
    Ápr 15, 2009
    Hozzászólások:
    28,594
    Kedvelik:
    48,389
    Hely:
    Budapest
    Szólásszabadság van :) Csak a vulgáris és sértegető dolgokat nem szeretjük.
    Minden más mehet. És fontos a külső tapasztalat is. Bármennyit tesztelhetjük mi bent és mérhetünk a több minta és tapasztalatnál nincs jobb.

    Hajrá :)
     
    Greg Filth, Tibi, Barnapl és 3 mások kedvelik ezt.
  17. viktorlantos
    Online

    viktorlantos Alapító Admin

    Tag:
    Ápr 15, 2009
    Hozzászólások:
    28,594
    Kedvelik:
    48,389
    Hely:
    Budapest
    Pl a termék fejlesztésénél elég sokat tököltünk a gyors oldódással. Ezért több prototípus is volt. A mostani végre nagyon gyorsan oldódik.
     
    Tibi, Piga és rutilans kedvelik.
  18. Szabó Henrik
    Épp nem fórumozik ...

    Szabó Henrik Legenda

    Tag:
    Dec 20, 2014
    Hozzászólások:
    4,633
    Kedvelik:
    6,580
    Hely:
    1035.Budapest.Szellő.u.6
    Köszönöm.
    Kezdeném úgy, hogy sosem próbáltam semmilyen visszasózott. Tehát nem összehasonlítani akarom más termékekkel. Ezt sem használtam még csak egy teszt erejéig bontottam fel, és egy 20 literes kannába kezdtem adagolni. Én nem használok visszasózót, soha nem is használtam. Ezt csak azért vettem mert az új akváriumba garnélák lesznek és úgy döntöttem beállítanám az alap vízkeménységet amit igényelnek.
    Tehát felbontottam, 2 féle szerkezetet találtam benne. Az egyik nagyon apró, a másik nagyobb szemcséjű,jól megkülönböztethető. Nem tudom, hogy mind a kettő anyag része a dolognak?
    Mérési eredményeim a következők:
    20 liter tiszta ro víz kannában: kh:6, gh:0, tds:19
    2 mérő lapátka elkeverése után: kh:6, gh:4, tds:82
    plussz 1 lapátka (tehát 3 lapátka 20 liter vízben): kh:12, gh:7, tds:125

    A következőképen kevertem. 20ml vízben kevertem az adagokat egy 50 ml-es mérő edényben. Rázogatva, kevergetve. Amit észre vettem, az aproszemű anyag egyből oldódik szinte. Viszont a nagyobb szemű szemcsék vagy nem oldódtak fel, vagy nagyon lassan. Amire gondolok, hogy kicsi volt a vízmennyiség és a koncentráció miatt nem oldódott, vagy annak nem is kell feloldódnia?

    Fent említettem, hogy soha nem használtam semmilyen visszasózót, így nem tudom, hogy ez jó így ? (gondolom az)
    Én is kíváncsi lennék arra hogy ennek ilyennek kell lennie?
     
  19. viktorlantos
    Online

    viktorlantos Alapító Admin

    Tag:
    Ápr 15, 2009
    Hozzászólások:
    28,594
    Kedvelik:
    48,389
    Hely:
    Budapest
    A GH boostereket nyugodtan adagolhatod közvetlen az akváriumba. Ezeket nem szoktuk külön keverni. A halak garnélák nem ugrálnak közben, nem látszik, hogy irritálná őket, ha csak annyit emelsz ami a vedlés miatt fontos.
    Az apró por szinte talajra érkezés előtt bomlik. Egy másik komponens picit lassabban. Ezek a szemcsék amit a talajon látsz.
     
  20. Etele
    Épp nem fórumozik ...

    Etele Legenda

    Tag:
    Szept 7, 2014
    Hozzászólások:
    4,114
    Kedvelik:
    3,561
    Hely:
    Budapest XIV.
    Akartam is kérdezni, hogy ezek a porok, ha akvába öntöm közvetlenül, és mondjuk a növények levelén landolnak, nem "marják meg" a leveleket?
    Egy-két levélmállást titkon a Salty GH+ számlájára írok...
     

Aktuális oldal megosztása