• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Low-tech Wooden dream

Coller

Főkertész
Myrio-ra gondoltam én is. HM véletlen került az akvába, van a tripartita bokorban, majd megy hozzád :D Erre nem gondoltam, hogy a tripartita szív ki mindent. De lehet benne logika, gyökerei szabadon vannak, nő, mint állat.
A CO2-t megveszem magamnak :D Addig szerintem most már nem bombázok szét semmit itthon, próbálok mindent egyben tartani, hogy az új scape-ek már azzal mehessenek. Mondjuk, nem állítom, hogy mind a három üveget azzal fogom tolni, kell egy pihenősebb akva is :)
 

star67

Legenda
Köszi, akkor készítem is a helyet neki!!

Az új elrendezésnél nekem egyetlen növény szúrta ki a szemem, a szép vörös levelű buce a tetején, amit a jobb szélen az íves ág könyökénél látnék szívesebben.;)
 

Coller

Főkertész
De :) Még kell azért matatni benne. Főleg hátul kell frissíteni a flórát. Meg ami innen nem látszik (és épp ezért nagy a veszélye a halogatásnak), jobb oldalon lent a fa mögött kupi van eléggé :D
 

Coller

Főkertész
Itt nagy újság nincs. A Rotala valamiért döglődik hátul továbbra is. Az amanok a homokot folyton telehordják talajjal. Kis zöld pont az üvegen. Táp amikor eszembe jut. A Rotalát leszámítva konzerválódott az akvárium, ami jelen időket tekintve jó hír.
20200330_202422.jpg
 

star67

Legenda
A tripartita nekem hiányzik belőle, bár így is nagyon szép.
Tegyél hátra belőle a döglődő rotala helyére.
 

Coller

Főkertész
Hát, az meghalta már magát, belebüdösödött az üvegbe, amibe neked félretettem. Pár pici szál maradt bent az akváriumban, amit nem vettem észre, majd bebokrosítom azokat :D
De lehet, rendelek bele majd myriot, mert nagyon gyászos már hátul ahhoz képest, milyen szép volt.
 

star67

Legenda
Miért jó a myrio? :unsure:
Ez gyenge szójáték lett volna.
Lehet, van valakinek feleslegben túlszaporulat. Ablakon zacsiban leengedi és senki nem fertőződik, de hamar megoldódik a bal sarok gondja.
 
Oldal tetejére