• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Vissza a jövőbe (182l)

Miután kitisztult a víz, azután még kötöztem a fákra növényeket.
Ekkor kezdett kicsit pofásodni az egész szerintem.
 
Sziasztok.
25.-én az ELMÜ megtartotta a tervezett elektromos karbantartását nálunk. Ez 2 órás áramszünettel járt. Sajnos a 2 szűrőm addig állt. Egyenlőre nem látok az akváriumban változást. Az állatok és a növények látszólag rendben vannak.
 
Milyen képet fest most a berendezés? Látszik még valami a kövekből/fákból vagy már mindent ellepett a növényzet?
 
Szia. Az akvárium működik rendesen. A növények és az állatok is látszólag jól érzik magukat. A nyírást még gyakorolnom kell. Elég sokat szoktam bénázni :)
 
Áthelyeztem pár növényt, és volt olyan amit kiszedtem. Ha van időm szoktam velük kísérletezni.
 
Ma elhatároztam, hogy elkapom a rókamárnámat! A másik akváriumban kéne egy kis segítség az alga ellen. Nagyon ravasz kis hal, ha meglátja a hálót azonnal befúrja magát a növények közé. Olvastam a fórumon egy tippet, hogy hogyan lehetne elkapni. Beraktam a hálót, és raktam bele egy kis finomságot. Az volt a terv, hogy nem bír ellenálni a csalinak, és beúszik a hálóba, majd kirántom a vízből. Ezzel szemben a következő történt. Az összes többi hal nagyon megörült az új játéknak, és beköltöztek a hálóba. Majd jött egy amanó, és ellopta a csalit. A márna pedig kívülről nézte a cirkuszt. Fogalmam sincs hogyan fogom elkapni!
akvakertész.jpg
 
Back
Oldal tetejére