• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

ÚJDONSÁG Új termékek a Green Aqua kínálatában

Tesztelés alatt van az Aquario új Lily szettje.
A fotón ugyan kapott egy kiegészítést egy Dennerle scaper's flow fejet, de maga a szett érdekes lehet több szempontból is.

Az anyaga rugalmas PETG. A pipákat könnyen méretre tudod vágni ha szükséges (ahogy az eheim pipákat szoktuk)
A felfogató idomok miatt nincs több össze vissza szűrőcső az akvárium szélén és a pipákat is könnyebb bármilyen szögben beállítani és rögzíteni.

A fotón alul a 12/16-os verziót használjuk. De van nagyobb méretben is. Most még tesztelés alatt, viszont elindult az első rendelésünk. Remélhetőleg hamarosan már polcon lesz.

Árban ha jól emlékszem 1 üveg pipa költségével lesz egy magasságban a teljes szett.

A boltban működés közben is meg lehet nézni.

MK7A1006.jpg

MK7A1011.jpg

MK7A1012.jpg

1618041264848.png

1618041291734.png

1618041306118.png

1618041315918.png
 
Arra leszek kivancsi, hogy par tisztitas utan hogyan fog kinezni a cso belso. Mennyi es milyen karcokkal lesz tele, ha karcolodik.
 
Arra leszek kivancsi, hogy par tisztitas utan hogyan fog kinezni a cso belso. Mennyi es milyen karcokkal lesz tele, ha karcolodik.
Az biztos hogy ezeket nem a rugos kefevel kell tisztitani, de talan a hypos tisztitas nem art neki.
 
Na, ez egy érdekes iteráció az esztétikus ki és befolyók világában. Így elsőre a praktikum része szimpatikus nagyon. Leginkább az tetszik benne, hogy végre az áramlás irányát is lehet szépen állítgatni ami szerintem, főleg az összetettebb verseny akvákban gyakran problémás.

Design szempontból ami nekem nem annyira tetszik az a lily vagy jet pipák kicsi rádiusza. Valahogy nekem az fura. Nem tudom, hogy a szűrőteljesítményt ez a kialakítás korlátozza-e vagy sem, de nekem így laikus szemmel azt kiáltja. És nem is túl szép. De egyből rá is cáfolnék mert ez a kialakítás és méretezés a képen is szereplő 60-as akvában egy praktikus helykihasználást ad. Nekem most egy 60P-ben egy 16/22-es lily szett van és a lily mérete olyan nagy, hogy szerencsétlen sztemek nem is tudnak normálisan nőni ott a sarokban.

Ami nekem szimpatikus az Aquario cuccaiban, hogy folyamatosan fejlesztenek és a következő verzió ebből még patentabb lesz.

A lily fej az majd külön lesz kapható?
 
Ez nagyon tetszetős, alig várom, hogy kipróbálhassam :oops: Van is egy dennerle lilym ami ezek szerint tökéletes lenne hozzá. Az üveg csövek is nagyon szépek, de amióta megvannak, picit magasabb a pulzusom a karbantartások alatt :D Arról nem beszélve, hogy nekem is gondot jelent a befolyó ág megfelelő irányba állítása, a kevés hely és a merev csövek miatt, nem egyszerű a megfelelő irányba tartanom. Remélem hamarosan elérhető lesz!
 
Vótmá? Most már van!

 
Back
Oldal tetejére