• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

Új magyar szűrőanyag fejlesztése

stanci

Főkertész
#61
Már rég nem kérdezte senki, most én jövök: Érdemes rá várni? :)
Ha még idén kész lenne, inkább ilyet vennék mint siporaxot..
 

szunyog

Nézelődő
#63
infóm van (pár hetes) a dologról. nem a fejlesztők miatt áll a gyártás. várni kell, hogy mi lesz. írnak, ha van valami publikus infó! TÜRELEM!!!
 
#64
Nemsokára útjukra indulnak az első tesztadagok kishazánkba, akiknek küldeni akartam de nem találtam elérhetőséget, Nekik küldtem üzenetet.

Ha minden jól megy, még a héten postázom őket. ;)

Szia Woctrax!
Még új vagyok nem rég regisztráltam.Végig olvastam a az egészet.Csak gratulálni tudok az egészhez.
1-2 hónap,és elindítom életem első növényes (Low-Tech-es) akváriumomat.
Remélem addigra lesz eredmény. Mivel a szűrő anyagot még nem vettem meg.Siporax helyett biztosan ezt venném. (y)
 

beriv

Kertész tanonc
#66
Helló, van-e valami információ erről az új szűrőanyagról, pár hónap múlva indítani akarok egy akit és szívesen kipróbálnám.
 

robert

Főkertész
#68
Sajnos Woctrax egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott ezzel az üggyel foglalkozni.
Szia Atti! Most nézem, hogy Woctrax tavaly november óta nem járt errefelé. Növényezik még? Kicsit off, de pl. Gelo-ról sem hallottam nagyon hosszú ideje semmit. Üdv: Robi
 

Nigro

Alapító
Admin
#69
Szia Atti! Most nézem, hogy Woctrax tavaly november óta nem járt errefelé. Növényezik még? Kicsit off, de pl. Gelo-ról sem hallottam nagyon hosszú ideje semmit. Üdv: Robi
Nem tudok sokat Woctraxról. Nyáron ígért mintákat, de azóta nem járt felénk. Gelot sűrűn látom a boltban. Nehéz nem észre venni... :)
Nem is tudom... olyan magasan ahol az ő feje van, nem ritkább a levegő? :D
 

robert

Főkertész
#70
Gelot sűrűn látom a boltban. Nehéz nem észre venni... :)
Nem is tudom... olyan magasan ahol az ő feje van, nem ritkább a levegő? :D
:) Nah, nem is tudtam, hogy aktív akvakertész azóta is. Csak azért kérdeztem, mert 2009-2010-ben, amikor még csak a háttérböl figyeltem, hogy mi zajlik itt a fórumon, szép, igényes akvákat dobott össze, de azóta nem láttam a munkáit. Mondjuk feltünt, hogy sok kertész, aki pár éve (nagyon) aktív volt, úgymond "lement a térképröl", de ezek alapján lehet, hogy csak a fórumot nem használják, de akvarizálnak rendületlenül. :)

Üdv: Robi
 
#71
Végig pörgettem a topikot, minden oldal elolvasásával nőtt a katarzis 'feeling' bennem, aztán bamm- pofán csapott Attinak a hozzászólása,hogy halott a projekt. Pedig vevő lettem volna néhány literre... :( :(
Woctrax munkája ettől függ. zseniális!
 
#77
Valami garis csere fej
Az volt inkább a furcsa, hogy rákérdeztem nem folyat-e, minden rendben van vele? Azt válaszolta, hogy szerdáig (tegnap) kipróbálja. Nem értem, akkor használta vagy nem? Azt sem tudja, hogy jó vagy sem? Persze azóta sem jelzett, hogy mi van vele. Szerintem felejtős lesz.
 

Nigro

Alapító
Admin
#79
Valamelyik nap bent volt a boltban. Ahogy láttam, kicsit "zűrös" az élete. Mostanság inkább érdeklik a lányok :kiss: és a bulizás :wacky:
 
Oldal tetejére