• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

ÚJDONSÁG Új ADA Solar RGB

viktorlantos

Alapító
Admin
Egy ideje már tervező asztalon van. Egy új hirdetésben pedig fotón is látható végre az új ADA LED, ami valószínűleg a Solar vonalat váltja majd.

Akkor nem csak a galéria átalakításával foglalatoskodnak Niigataban :)

ada.jpg

ada2.jpg
 
Utoljára módosított:
Nagyon szép kecses,letisztult formavilág.De ,hogy horror ára lesz azt le merem fogadni:(
Erről jut eszembe @viktorlantos
Az Aquasky pl.egy teljesen saját termék,mármint ADA találmány és gyártás lehet ,vagy egy nagyobb elektronikai cég gyárthatja nekik???Érdekes ,mert most olvastam ,hogy a 3 éve amióta forgalmazzátok 0 hiba volt velük.Vagy nagyon tudnak elektronikai termékeket is gyártani ,vagy jó a beszállítójuk.(y)
 
Beindítja a barkácsolós fantáziámat;) A felső kép alapján valami parabolatükrös megoldás lehet :rolleyes:
 
De hogy valami "értelmeset" is írjak: egyenlőre ez a 2 fotónk van és az infó, hogy naaaagy akváriumok fölé tervezték? A 200+ vajon milyen mélységet takar? Ha jól számolom, ez legalább 45 centi (leddel)... ;)
 
ez nagyon ott van...sajnos nem az én pénztárcámhoz való, de ki tudja mit hoz a jövő...és ugye 3 év múlva már lesz használtan is xD
 
A felső képen két "valami" van az íves üveg alatt. Szóval szerintem a második képen az csak egy tükör és hasonlóan egy tükrös napkollektorhoz, vagy parabolaantennához, ez alá van belógatva a LED-eket tartó egység(ek). Én így csinálnám ;)
 
Back
Oldal tetejére