Már csak az akváriumot kellene rendbe tenni
Összehasonlításnak amikor december elsején felkerült a lámpa

Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Na, így már nem annyira pasztell árnyalat. Milyen beállítást használtál?![]()
Ténylegesen kevesebbet fogyaszt mint egy Ada solar?Lehet,hogy le kell cserélni a Solarokat erre (de akkor mit csinálok velük).
Épp tegnap beszéltem a srácokkal, hogy néhány HQI-t cserélnünk kellene megint RGB-re.
Inkább el kéne adniÉpp tegnap beszéltem a srácokkal, hogy néhány HQI-t cserélnünk kellene megint RGB-re.
Ténylegesen kevesebbet fogyaszt mint egy Ada solar?Lehet,hogy le kell cserélni a Solarokat erre (de akkor mit csinálok velük).
Én lehet nem feszülnék annyira rá arra a cserére, egy Ati lámpa vagy Aquasky csere nem lenne kérdéses.Ha csak ez a gond, akkor én szívesen lecserélem a quadot.![]()
Én még mindig kíváncsi lennék egy fénymérésre egy új és egy hónapok óta üzemelő lámpa közt. Szerintem az ár mellett több embert elriaszthat LED-eknél a sokat emlegetett fényerő csökkenés. Ha erre lenne valamilyen megnyugtató teszt, az több embert ösztönözne az ilyen lámpámpák vásárlására. Illetve az értékállóságát is nagyban növelheti.
Sziasztok,
Nagyon tetszik nekem ez a lámpa és majd szeretnék venni az Ati lámpám mellé egy led lámpát is. A Solar rgb-ben nem lehet cserélni a LED-eket ugye? ha jól olvastam ez jött le belőle
köszönöm
Értem. A lámpatest az körülbelül az a fehér rész(talán plexi) ahol a ledek vannak jóformán, ugye jól gondolom? Ez lehet jelenleg a "legjobb" LED lámpa a piacon?Biztosan nem lehet majd szereléssel cserélgetni. Az eddigi alkatrészkínálat alapján lámpatest csere van. De még nincs ilyen termék.
Az Aquasky sorozatnál sosem volt erre szükség. Adaptereket cserélünk. LED hibával nem találkoztunk még.
ha nem csalnak ismereteim akkor rotala macranda mini lehet@viktorlantos legyél szíves segits nekem picit.A fenti fotókon látható brutál szép vörös növény melyik is???Mi a neve?
Köszönöm