Jobb is lett volna, mert feltöltéskor megcsúszott a scape... úgy hogy mi is megcsúsztunk kicsit @Matyi valEz olyan ez a kép, mint amikor a pohár fenekére nézel és egy iwagumi akváriumot látsz benne. Itt kell megállni![]()

Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Jobb is lett volna, mert feltöltéskor megcsúszott a scape... úgy hogy mi is megcsúsztunk kicsit @Matyi valEz olyan ez a kép, mint amikor a pohár fenekére nézel és egy iwagumi akváriumot látsz benne. Itt kell megállni![]()
Az akvárium tényleg szép.Egy igazán szép környezetbe mindig jól mutat egy Green Aqua akvárium.
View attachment 93234
Uhh ez meddig ment szét szedés nélkül ? Én 3 4 havonta szoktam pucolni . De nem azért mert már kevesebb a nyomás . Hanem nem tudom .
Nekem kevesebb mint két hónapot mondtak.Uhh ez meddig ment szét szedés nélkül ? Én 3 4 havonta szoktam pucolni . De nem azért mert már kevesebb a nyomás . Hanem nem tudom .
De volt már hogy 6 honap utan szedtem szét . De akkor sem láttam , hogy kissebb lenne a víz nyomás .
Hajlitó mesterek!View attachment 93661
Ez az a szitu amikor nem tudni hogy az akvárium nagy vagy az ajtó kicsi.
De nekünk ez sem gond.
Jól látom?View attachment 93661
Ez az a szitu amikor nem tudni hogy az akvárium nagy vagy az ajtó kicsi.
De nekünk ez sem gond.
A Green Aqua fejlesztő és mérnöki csapata kitalálta ezt a lapra szerelt akváriumot amit így könnyebben tudunk tárolni, csomagolni és szállítani. Pontosan, mint az IKEA bútoroknál, mellékelünk ragasztót, használati és összeszerelési tájékoztatót a csomaghoz. Sajnos az első tesztek nem valami jól sikerültek. @Nigro találtuk a legmegfelelőbbnek az átlagfelhasználói tesztre. Sajnos több tesztelés után is voltak problémák, sajnos túl bonyolult még az összeszerelési lehetőség rengeteg alkatrész és rengeteg illeszthető felület vanJól látom?
"Lapra szerelt" "IKEA-s" akvárium?![]()
Szerintem, zseniális ötlet!A Green Aqua fejlesztő és mérnöki csapata kitalálta ezt a lapra szerelt akváriumot amit így könnyebben tudunk tárolni, csomagolni és szállítani. Pontosan, mint az IKEA bútoroknál, mellékelünk ragasztót, használati és összeszerelési tájékoztatót a csomaghoz. Sajnos az első tesztek nem valami jól sikerültek. @Nigro találtuk a legmegfelelőbbnek az átlagfelhasználói tesztre. Sajnos több tesztelés után is voltak problémák, sajnos túl bonyolult még az összeszerelési lehetőség rengeteg alkatrész és rengeteg illeszthető felület vande dolgozunk az egyszerűsítésen
![]()
Többször megpróbáltam. Mindig maradt egy marék "felesleges" alkatrészA Green Aqua fejlesztő és mérnöki csapata kitalálta ezt a lapra szerelt akváriumot amit így könnyebben tudunk tárolni, csomagolni és szállítani. Pontosan, mint az IKEA bútoroknál, mellékelünk ragasztót, használati és összeszerelési tájékoztatót a csomaghoz. Sajnos az első tesztek nem valami jól sikerültek. @Nigro találtuk a legmegfelelőbbnek az átlagfelhasználói tesztre. Sajnos több tesztelés után is voltak problémák, sajnos túl bonyolult még az összeszerelési lehetőség rengeteg alkatrész és rengeteg illeszthető felület vande dolgozunk az egyszerűsítésen
![]()
View attachment 93747
Ez a mai termésMajd ha letisztul csinálunk jobb képet is
720 liter. 160x50x90(!)
Világítás ADA Solar RGB x2
Szűrés: alsópolcos