Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Szia,Sziasztok
Van valakinek ezzel a lámpaval kapcsolatban tapasztalata?
Hamarosan indítani fogom 70 literes kis lowtechet ehhez néztem ki ezt a lámpát.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra,higy akinek van vagy volt mennyire vált be
Előre is köszi a valasz
szia,Sziasztok
Van valakinek ezzel a lámpaval kapcsolatban tapasztalata?
Hamarosan indítani fogom 70 literes kis lowtechet ehhez néztem ki ezt a lámpát.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra,higy akinek van vagy volt mennyire vált be
Előre is köszi a valasz
Szia,
Ezzel a konkrét lámpával nincs tapasztalatom, de más Twinstar lámpával igen. Szép élénk színeket fogsz látni, meleg színárnyalatokkal.
A leírt setupra tökéletes, de számolj azzal, hogy ha később high energy növényest szeretnél, arra már kevés lesz.
A 70 literes lowtechet hosszú évekig kiszolgálja, nem rossz
Szia,
Ezzel a konkrét lámpával nincs tapasztalatom, de más Twinstar lámpával igen. Szép élénk színeket fogsz látni, meleg színárnyalatokkal.
A leírt setupra tökéletes, de számolj azzal, hogy ha később high energy növényest szeretnél, arra már kevés lesz.
A 70 literes lowtechet hosszú évekig kiszolgálja, nem rossz választás.
Köszönöm a megnyugtató választ..Akkor maradok ennél a valasztásnálszia,
nekem van ilyen c lámpám egy low tech felett és van egy s lámpám is egy high tech felett…
mindkettővel nagyon meg vagyok elégedve, gyönyörűek a növények ezek alatt a lámpák alatt!
üdv, Tamás
Sziaszia,
nekem van ilyen c lámpám egy low tech felett és van egy s lámpám is egy high tech felett…
mindkettővel nagyon meg vagyok elégedve, gyönyörűek a növények ezek alatt a lámpák alatt!
üdv, Tamás
szia,Szia
Hamarosan használatba venném a lámpát,elkezdeném a növényésítést alacsony igényű növényekkel többnyire.Ebből kifolyólag szeretnék tanácsot kérni,hogy kezdetben milyen intenzitással érdemes használni ezt lámpát
Gondolom az elején nem kell maxon az elég durvának tűnik de neked ezzel kapcsolatban több tapasztalatod van ezért fordulok hozzád kérdésemmel![]()
Melyik app-ot használod hozzá Tomi? Az enyém másképpen néz kiha jó a szűrésed és cserélgeted rendesen a vizet, használd nyugodtan a lámpát…
a twinstarosatMelyik app-ot használod hozzá Tomi? Az enyém másképpen néz ki
Magic Home? Nálam másképpen néz ki, de a funkció stimmel, mindegy.a twinstarosat
Köszönömszia,
dimmelve használom a lámpát…