• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes The mystic gateway

Köszi Csilla és a poén hogy ezek a képek telefonosak :D,a részleteket szeretem mágletni a nagy egészben,bár azért gépet még kellene hozzá újítani :)
Igazabol kijelenthetjuk, hogy a regi "telos kepek" jelzo mar egy ideje, kifejezeset veszitette. Ezek a fiatal xiaomik es az ujjabb mas gyartok mar oda tettek magukat technikailag, es szofveresen is. Nyilvan nem egy foto studio szint, de azert megneznem egy fotos, fenyelve, megfelelo utomunkaval mit hozna ki egy hasonlo teloval fenykepezve.
Nagyon jok a kepeid.
 
Köszönöm, ez a kép csodálatos lezárása ennek a hétnek!:notworthy:
Már alig várom, hogy egyszer, feloldva a titkosítást, egy teli fotón a teljes káprázat a szemünk elé tárulhasson, bár így részleteiben is nagyon izgalmas.:snaphappy:
 
Találó a napló címe ;) (y) Ugye mostanában változtattad meg, vagy eddig is ez volt? :facepalm:
A mohád a víz felett mitől nedves? Szed fel magának valahogy vizet, vagy nedvesíted? Illetve csak a fotó kedvéért, vagy amúgy is?
 
Találó a napló címe ;) (y) Ugye mostanában változtattad meg, vagy eddig is ez volt? :facepalm:
A mohád a víz felett mitől nedves? Szed fel magának valahogy vizet, vagy nedvesíted? Illetve csak a fotó kedvéért, vagy amúgy is?
A napló címe meg lett változtatva,ez valahonnan csak úgy beugrott a múlt heti karbantartás során.
A moha felül a kiálló vastag fára van téve,most már megkapaszkodik.A fa elég vizet felszív ahhoz hogy a hohának pont megfelelő legyen a fény közelsége miatt.Először spriccelgettem de észrevettem hogy nem tesz jót neki sok volt a víz így magára hagytam mondván majd meglátjuk mennyire életképes.Szerencsére az lett.
 
Ami részleteiben is ennyire ütős, az mekkorát fog szólni majd totálban?:whistle:

Lehet, hogy meglesz a következő hónap akváriuma?:love:
 
Eltelt megint egy hét.Meg volt a mai alakítgatás is.
Pár helyre kell még vékonyabb fa a bal oldallal még mindig küzdök A növények hozzák amit elképzeltem.A fákon itt ott van már csak zöldülés,minden szépen lassan kezd összeérni.
Elöl a gyep olyan módon megvastagodott,szép tömött egyenlőre 1,5-2 cm közt tartom.
Hoztam megint fotót.c8d35d296002d3417a6cd88a8e44d995.jpg4b5e1390fd2c3045d97d570b0b29f2d2.jpg
 
Utoljára módosított:
Sziasztok.
Ha már van napló hozok képeket.
Az akvárium már majdnem finisben van ami a fotózást illeti.Már csak időpontot kellene egyeztetnem.
Alga nincsen,minden nő valami túlságosan is,a tripittát száműztem mert elpofátlankodott[emoji16]
A képek mobilos,mai napon készültek.
Kicsit őszies már a hangulat [emoji262][emoji261]

0212c0dcaf8649540f261228af906718.jpg011a778aa68bdd837469e2b27e91fb10.jpgab821f2295fbb5b1b593294abc6f6885.jpg2b1ce421daa7fd08a858e73fd645fc9b.jpg
 
Nagyon ígéretesek a részletek(y), teljesen késznek tűnik az akvárium. Nem lapoztam utána, csak érzésre gondolom: ez a berendezésed készült el talán a leggyorsabban, gratulálok. A fotózáshoz szurkolok, remélem jól sikerül az is, utána pedig egy marha jó időszak jön, minden szorítás nélkül egy igazi öröm-akvarizálás, esetleg kis tervezgetés a következőre.:)
 
Új
Nagyon ígéretesek a részletek, teljesen késznek tűnik az akvárium. Nem lapoztam utána, csak érzésre gondolom: ez a berendezésed készült el talán a leggyorsabban, gratulálok. A fotózáshoz szurkolok, remélem jól sikerül az is, utána pedig egy marha jó időszak jön, minden szorítás nélkül egy igazi öröm-akvarizálás, esetleg kis tervezgetés a következőre.
Köszi Sanyi !
Igen ez lett "kész " a leghamarabb.De nálam olyan hogy kész soha sincs :D,még egy két dologban változtatok majd ezek igazából már csak tényleg apró ki finomítások lesznek hogy teljes legyen a kép.
A fotót meg majd meglátjuk.
 
Szép az a kék petés!
A csigát meg hogy kiszippantanák a kis gömbikéim!;)
Csodás színek, fantasztikus részletek. Az “ótvaros telós” is tetszett, de ezek aztán hű ha!
 

Hasonló topikok

Back
Oldal tetejére