• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

Tetratec EX 1200

YourDestiny

Új regisztrált
Hali mindenki. Ez a szűrő szórakozik velem. Az akvariumomat egy EX700 és egy EX1200 viszi. Az előbbi lassan üti a 8 évet (durva sacc), most újraüzemelesnel előjött az első hiba. A fej megtelik vizzel, majd megkezdődik a szivargás. Először beragasztottam a légtelenítőt, atombiztos lett. Aztan a várt eredmény elmaradt. Kivattáztam, és mint kiderült, az adapter szivat. A dupla O-gyűrűket kicseréltem, továbbra is csobog a fej. Több órányi idegbaj után felfedeztem még egy 7. és 8. O-gyűrűt, azokat is cseréltem. Ugye a gömbcsuklónál lévöket esélytelen cserélni, olyan böhöm vastag méretűt sehol se kapok. Viszont elvileg, ha az átereszti a vizet, az 1+1 legfelsö, vékony, nagyobb átmérőjű gyűrűkbe (a csavarok eltávolítása után a csápon ülnek bent) ütköznek, ha jól kalkuláltam a víz útját. Vagy elszökhet? Mert most az van, hogy az utolsó próba után (mikor az 1+1 hurka gumin kívül már minden ki volt cserélve), még mindig bejutott egy kevés víz a fejbe, de itt megállt. Két napja üzemel, eddig szivárgás nincs. Csodálkozok, hogy most mi van!? Emberek, tönkretesz! Vegyek is új adaptert meg ne is? Kis híján egy fél szűrő ára. Mi a helyzet az adapterben lévő legvastagabb O-gyűrűkkel? Szedte már darabjaira valaki?
 
Oldal tetejére