• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Tapatalk - Akvakertész fórum mobilon

Eddig minden verzió működött a motorral. Egy utolsó frissítés óta nem. Jeleztem a tapi supportnak, szerintük nem náluk van a hiba. Mivel a kezdetektől használom, szerintem meg de :)
Szal várunk amíg készítenek egy normális frissítést. De jelenleg a fórum motorunk gyorsabb fejlesztési ciklusban megy mint a tapi.

Egyébként a tapinak nem jósolok jövőt. Folyamatosan keresik a lehetőséget hogyan monetizálják a tartalmat, vagy csatornázzák ki a usereket a fórumokról.
Közben a motorok is fejlődnek és a reszponzív felület miatt egyre kevesebb szükség van egy ilyen appra.

Nekem mondjuk kényelmesebb volt, ezért még keresem a lehetőséget, de nagyon sok fórum admin már rég kidobta a megoldást a fenti húzásaik miatt.
Köszi a választ. Sajnálom, ha nem lesz Tapi. Nekem is jobban kézre állt.
 
Na, mostmár teljesen eltűnt a fórum a Tapatalkból. Ez azt jelenti, hogy már biztosan vége?

A tapi annak ellenére, hogy support miatt fordultunk hozzájuk 7 nap után kilistázta a fórumot. Inaktív bővítménynél ez a szokás náluk.
Ha egyszer műküdni fog, visszakerül.
 
Ha ez igaz, az androidos tapatalk ikont nem lehetne vissza változtatni akvakertészes ikonra? Rossz ránézni a tapatalkos akvakertész ikonra. Én ezt nem is értem!

Szerintem simán cache a készülékeden. A szerverre nem írt semmit a tapi.
 
Azt hittem, majd így tudok normálisan képet beilleszteni, de ez sem jött be. Rátalálltam a topicra és gondoltam Uuuáaáa itt. A Megoldás. Feltelepít regisztrál fórumot keres.... fórumot keres..... fórumot keres. NEm talál. Hát ezért :)
 
Azt hittem, majd így tudok normálisan képet beilleszteni, de ez sem jött be. Rátalálltam a topicra és gondoltam Uuuáaáa itt. A Megoldás. Feltelepít regisztrál fórumot keres.... fórumot keres..... fórumot keres. NEm talál. Hát ezért :)
Nezelodo ranggal nem lehet kepet feltolteni. Csinalnod kell 25 hozzaszolast es ugyanennyi reakciot osszegyujtened, ez a megoldas.
 
Jol sejtem hogy Tapatalk nincs többé? Esetleg valami mobilos alernatívát tudtok ajánlani? :)

Blasi

A Tapi abban az időben volt kincs amikor még a reszponzív felületek nem voltak mindennaposak. Annyi előnye volt, hogy más fórumokra is könnyen át tudtál lépni egy alkalmazáson belül.
Sajnos a sorozatos rossz döntések miatt elvesztette a támogatást a fórumok üzemeltetőinél.

Viszont az utóbbi években van PWA és teljes mobil támogatottság. Mobilra optimalizált tartalom stb. Szal tényleg nem kell semmi extra hogy mobilon is használd a fórumot. És ennél csak jobb lesz. 👍
 
Back
Oldal tetejére