• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

Szűrő választási segítség

Szia!
Ha a csap nincs eltörve, teljesen biztonságos. A takarítást rettenetesen megkönnyíti. Az első szűrőmnek nem volt, bokáig ért a víz szűrőpucolásnál, most ilyen nincs. Vigyázni kell, hogy ne legyen túlfeszítve, én egyszer nagyon megroppantottam, azóta pedig fojtásnál csepeg. De mivel dupla, a másikat fojtom, ha kell, így nincs gond. :D Lehet azt óvatosan is szétszedni, és akkor semmi gond nincs vele.
 

Maver

Kertész szaki
Sziasztok!

Eheim duplacsappal kapcsolatos véleményiteket szeretném kérni.
Mennyire biztonságos? Kinek-és miért tetszik?

köszönöm
Abszolút megbízható akár 15 évig is. Egyszerű mint a faék igaz nincs légtelenítő funkciója de így nem is ereszt ott. Összesen 3 ógyűrű van benne slussz. Működése hasonlít az ADA szűrőkhöz alúl bemegy a víz át a szűrőanyagon fent kijön ennyi. Szerintem teljesen ok és hangja sincs bárki bármit mond. Nekem van egy 2211, 2213, nem bántam meg, hogy ezt vettem. Viszont az akváriumhoz való méretet érdemes figyelembe venni vagy inkább eggyel nagyobbat venni. Amúgy hegyipatak minőségű a vizem.
 
Oldal tetejére