• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Szeged és környéke Frakció

Barnapl

Legenda
Nem tudom,hogy jó helyen indítom-e a topikot ha nem kérem a modikat tegyék helyre.
A lényeg, irigykedek mindig a Pesti növényesekre,hogy személyesen ismerik egymást és össze járnak(pl.:növényes sörözés).Ezért arra gondoltam meg nyitom ezt a topikot amibe várom a Szegediek és környékbeliek irásait javaslatait hogyan és mikor bandázhatnánk. Meg beszélnénk élőben a akvakertészettel kapcsolatos dolgokat és szerintem egy kis buli is beleférne. Írjatok ha érdekel és egyeztessünk időpontot és helyet. Usati fórum társunk már meg keresett egyszer ezzel kapcsolatban de azóta se jött össze a tali, de majd most.:)
 
Én is irigykedek!:) Csak hát nekem Szeged is messze van...Jó lenne Szolnokon is hasonló, de nem nagyon találok környékbelieket itt a fórumon.:unsure:
 
Támogatom ezt a kezdeményezést. Mi @Barnapl kollégával ma összeismerkedtünk személyesen is. Jó lenne minél több szegedi (vagy Szeged környéki) tagot megismerni.
Jelentkezzen, akinek lenne kedve ilyen találkozóhoz!
 
Így van ma össze ismerkedtünk @koverg70-el Gábor személyében egy jó fej akvakertészt ismertem meg:).Megnézhettem élőben az akváriumját nagyon szép, van egy kis emers rész HM-ből ami különösen tetszett(y) .Találkoztam már @Juhász Ádámal vele is sikerült pár szót váltani de nem sok időnk volt, ő sem zárkózott el egy kis beszélgetéstől. És találkoztam már @Lilla-val ő saját elmondása szerint nem egy közösségi ember de reménykedek benne,hogy sikerül egy kis beszélgetésre el csábítani hiszen az ő növényei, garnélái virulnak többünk akijában. Még @usati -val szeretnék össze futni, ő már meg keresett evvel az ötlettel de én még nem kerestem ezzel kapcsolatban:oops: . Szégyellem is a dolgot de ami késik nem múlik:).
 
Sziasztok Én is benne lennék:)!


Köszöntelek a Szeged és környéke Frakcióban:). Egyre többen leszünk és ennek örülök. Most már csak egy időpontot kéne egyeztetni.Ha küldtök javaslatokat akkor kialakulhat egy jó idő pont az első talira. Ha hét közben találkozunk akkor egy 18óra megfelelő lenne,hétvégén pedig kb. 16 óra szerintem.Helyszín javaslatom Szegedi Dugonics tér de ebben is lehet javaslat.
 
Sziasztok
Úgy gondolom addig üssük a vasat míg meleg. Mit szólnátok jövőhét péntek 18.-án 18 órakor a Dugonics téren a szökő kútnál. Mindenkit várunk.
 
Képlékeny a dolog lehet csütörtök vagy szombat vasárnap is.Jelezzetek vissza kinek mikor jó és akkor lesz amikor a legjobb.:)
 
Sziasztok!
Nekem ezen a héten a péntek, szombat vasárnap nem jó, hétvégére elutazok. A többi nap jó lenne.
 
Persze kell a személyes talik is mert élőben minden könnyebb...épp ma rendeltem egy 72 lityos optit ez lesz a 3. aki full minimalista low tech
Úgyhogy hajrá fiuk lányok, ez még jól is elsülhet (SZEAK) ez egy klubnév rövidítése Szegedi Akvakertész Club na hogy tetszik???
 
Szerintem jó lesz:)(y) és ez csak jól sülhet el. Hogy ez miért nem jutott eszembe amikor a topik nevén gondolkodtam. Opti, 72lityi, low tech, szerintem lesz mit kimazsolázni.
Akkor úgy néz ki csütörtök 17.-én 18-óra az új időpont.
 
Nekem OK. de a tali lehetne a trópus előtt vagy valami kisebb téren,könnyebb lenne egymást megtalálni. vagy egyéb javaslat
 
Back
Oldal tetejére