A JBL fake news volt, sorry.És megjött a JBL, Dennerle is.

Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
A JBL fake news volt, sorry.És megjött a JBL, Dennerle is.
A JBL fake news volt, sorry.![]()
Most már késő elindulni, de a két ünnep között betérek.és megérkeztek az ADA növények!
Most már késő elindulni, de a két ünnep között betérek.
Az ADA Pinnatifida ugye apróbb és vörösebb levelű lesz, mint az eddigiek?
Most már késő elindulni, de a két ünnep között betérek.
Az ADA Pinnatifida ugye apróbb és vörösebb levelű lesz, mint az eddigiek?
Elő-szilveszteri buli a GA-ban! Ingyen pálinka a reggel 8-ra érkezőknek és az este 9-ig maradóknak!...ha másért nem a hangulat miatt![]()
![]()
@Szella ?Már nem emlékszem, hogy kinek ígértem, kinek nem, de sikerült végre szerezni Ruby tetrákat.![]()
Ezek mennyire kiugrálósak? Pl. nálam a microdevario kubotaik mind kiugráltakMár nem emlékszem, hogy kinek ígértem, kinek nem, de sikerült végre szerezni Ruby tetrákat.![]()
Filipe akijából jött ki elég sok,mikor szét szedtük két év után,annyira nem mondanám ugrálósnak. Inkább a lentebbi rétegekben szoktak bandázni.Ezek mennyire kiugrálósak? Pl. nálam a microdevario kubotaik mind kiugráltak
Elvileg van az egyik listán,már volt vásárló,akinek kértünk. Szólj,ha aktuális és szerzek.Mivel az utolsó bettát is megöltem, most szünetet tartok, de maradnék a labirintosoknál. Törpe morgógurámi szokott lenni esetleg a listában? Egy párocska érdekelne belőle, majd valamikor januárban.
Juhúú, akkor majd januárban jelentkezek. =)Filipe akijából jött ki elég sok,mikor szét szedtük két év után,annyira nem mondanám ugrálósnak. Inkább a lentebbi rétegekben szoktak bandázni.
Elvileg van az egyik listán,már volt vásárló,akinek kértünk. Szólj,ha aktuális és szerzek.![]()
Juhúú, akkor majd januárban jelentkezek. =)
Meg higgyem is el mi? Ez tuti valami GA szinkrontolmács dolog lesz. Ez olyan, mint a Tomi hangja amikor kiderül, hogy Balázs előző nap megint a készletekből ültetett.Addig is egy kis ízelítő. Sikerült felvenni a gurámi hangját, remélem ez nem riaszt majd el
Húha, kétszer meggondolnám, de szerencsére külön szobában vannak az állatok.Addig is egy kis ízelítő. Sikerült felvenni a gurámi hangját, remélem ez nem riaszt majd el
Február első felében érkezik. Szerintem a JBL River közel all hozza.Sziasztok! ADA dekorhomok lesz belátható időn belül? Ha nem, színben melyik raktron lévő áll legközelebb a la plata-hoz? Folyton túl világosat választok másfélékből...