• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Sütés, főzés (gasztro-tech)

Kenyérsütés képeket nem teszek fel, mert azt a feleségem és a lányom készítette és más tollával...
Porchetta, magyarul göngyölt oldalas karajjal, csontozva, rengeteg zöld fűszerekkel sült vagy 6-7 órát.
20200614_133543[1].jpg20200614_133727.jpg
egy másik még sütés előtt
20200628_113602[1].jpg20200628_114318[1].jpg
és egy más stílus, marha borda kb 3 kilő volt ő azért 7 óra felett volt a sütőben 110-120 fokon, faszénen sütve, birsalmafával füstölve
20200531_180955.jpg20200531_181013.jpg
A látszat ellenére ez cseppet sem volt megégve, cseppet sem száradt ki, felvágva nagyon-nagyon zaftos maradt,
Egyébkén ez a BBQ sütő saját tervezés és építés. Legalább akkora projekt volt mint az akva készítés.
 
Kenyérsütés képeket nem teszek fel, mert azt a feleségem és a lányom készítette és más tollával...
Porchetta, magyarul göngyölt oldalas karajjal, csontozva, rengeteg zöld fűszerekkel sült vagy 6-7 órát.
View attachment 93407View attachment 93408
egy másik még sütés előtt
View attachment 93409View attachment 93410
és egy más stílus, marha borda kb 3 kilő volt ő azért 7 óra felett volt a sütőben 110-120 fokon, faszénen sütve, birsalmafával füstölve
View attachment 93411View attachment 93412
A látszat ellenére ez cseppet sem volt megégve, cseppet sem száradt ki, felvágva nagyon-nagyon zaftos maradt,
Egyébkén ez a BBQ sütő saját tervezés és építés. Legalább akkora projekt volt mint az akva készítés.
Remélem, a következő GA WS-ra tőletek rendelik a fiúk a kaját!🙏
 
Délelőtt nem voltak bekapcsolva a hangszórók. Nem értettem a viccet.
Most este már be vannak kapcsolva, mert zenét hallgatok. Most sem értem... :mad:
Nincs mese, meg kell kerdezned Ferit! 🤪

Szerk.: amugy a tallal nem ertettuk mi sem az osszefuggest.
 
Utoljára módosított:
Kenyérsütés képeket nem teszek fel, mert azt a feleségem és a lányom készítette és más tollával...
Porchetta, magyarul göngyölt oldalas karajjal, csontozva, rengeteg zöld fűszerekkel sült vagy 6-7 órát.
View attachment 93407View attachment 93408
egy másik még sütés előtt
View attachment 93409View attachment 93410
és egy más stílus, marha borda kb 3 kilő volt ő azért 7 óra felett volt a sütőben 110-120 fokon, faszénen sütve, birsalmafával füstölve
View attachment 93411View attachment 93412
A látszat ellenére ez cseppet sem volt megégve, cseppet sem száradt ki, felvágva nagyon-nagyon zaftos maradt,
Egyébkén ez a BBQ sütő saját tervezés és építés. Legalább akkora projekt volt mint az akva készítés.
Szia! Ha van rá időd, feltennél egy leírást a sütögetőről?
 
Back
Oldal tetejére