Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
A kajához én 20%-os főzőtejszínt használok, kivéve a harcsa paprikás öntete, mert oda 30%-os zacskós habtejszín kell. Az igazi tejszín lágyítja az ízeket és krémesebbé lehet tenni vele az étel szaftját.nem rossz, de velemenyem (tapasztalatom szerint) a tejszin elviszi az izeket, en ezert szoktam - nem feltetlenul a fenti recept tekinteteben - vajjal dolgozni. Szerintem a sok maggi fix, tejszines stb. szoszok miatt maradt meg ez a rossz beidegzodes, hogy raboritjuk a 20%-os tejszint, 'oszt jo lesz az. felreertes ne essek nem elvitatni szeretnem a tejszin erdemeit, de az teny, hogy ugy eltolja az izeket mint ez a forum a feltott kepek szinvilagat...
No látod, ebben egyet tudok érteni, de sajnos eddig nem jutott eszembe. Legközelebb kipróbálom!(y)tipp: ha carbonara akkor probaljatok ki egy csipet frissen reszelt szerecsendioval, megvadul tole ;-)
Hát én is tejszínt írtam eredetileg...Annyi csalás van a dologban, hogy bár tejszínnel és nem vajjal készült, de egy kevés szerecsendiót azért raktam bele.
Hát én is tejszínt írtam eredetileg...
@Nutsr kollega ötletét a szerecsendióval én is jónak érzem. Apropopó: hogy sikerült? Ízlett a családnak?
Pénteken vacsira én is ezt terveztem, erre amikor a lányommal hazaérünk a mérésből a feleségem egy akkora adag rakott tésztával várt minket, hogy egy kisebb rescape-es buli résztvevőinek is elég lett volna, így garnéla ment a fagyóba, én meg valamikor máskor fogom kipróbálni a szerecsendiós verziót.
Mai vacsi alapanyag, reggel piacoztunk egyet Olasz youtube video alapjan talan menni fog az elokeszitese is.
View attachment 80782
Squilla mantis, a magyar nevet nem talaltuk. Mi sem lattunk meg ilyet korabban, garnelaert mentunk a piacra, de ahogy meglattuk ezeket, ki szerettuk volna probalni. Persze van sima garnéla isŐk meg miféle szerzetek? Pávaszemes, páncélos tengeri nyulak? Biztos rettenet alapműveletlen vagyok, de még sosem láttam ilyet..
Ha végére értetek a konyhapénznek, szívesen adok kölcsön, vagy akár támogatlak is titeket egy havi szerény összeggel. Esetleg gyertek el vacsorára a pároddal, szívesen látunk az asszonnyal. Ismeritek a járást hozzánk...Mai vacsi alapanyag, reggel piacoztunk egyet Olasz youtube video alapjan talan menni fog az elokeszitese is.
View attachment 80782
Ezek valamilyen garnelak, nem volt tul jo izuk, legalabbis nem a mi izlesunknek. De kiprobaltuk. Volt B opcio is, keszult minestrone leves helyi alapanyagokbol, az eleg jol sikerult.Ha végére értetek a konyhapénznek, szívesen adok kölcsön, vagy akár támogatlak is titeket egy havi szerény összeggel. Esetleg gyertek el vacsorára a pároddal, szívesen látunk az asszonnyal. Ismeritek a járást hozzánk...
Csak kérlek, ne egyetek ilyen lótetűket. ...vagy mik ezek...?
Imádom az olasz konyhát, de nálam kizárólag a B verzió játszott volna.Ezek valamilyen garnelak, nem volt tul jo izuk, legalabbis nem a mi izlesunknek. De kiprobaltuk. Volt B opcio is, keszult minestrone leves helyi alapanyagokbol, az eleg jol sikerult.
View attachment 80792
Biztos nem henrik egyik filmjéből szedtéttek ki?Mai vacsi alapanyag, reggel piacoztunk egyet Olasz youtube video alapjan talan menni fog az elokeszitese is.
View attachment 80782
Plüssben tök jó lenne.Mai vacsi alapanyag, reggel piacoztunk egyet Olasz youtube video alapjan talan menni fog az elokeszitese is.
View attachment 80782