• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Source of Chi

Kétnaponta BacterAE, + mineral Junki pearls vagy Dennerle shrimp king mineral felváltva. Shirakura ebi dama, JBL Novo prawn, Dennerle shrimp king baby, JBL novo Tanganyika lemezes porrá törve(ez maradt még a sügerektől ) vegyesen össze vissza. Próbálok keveset etetni, a kis létszám miatt. Van benn mindíg katappa levél és éger toboz. Vízcserék most hetente ( volt kéthetente is, de nem látok különbséget ) Cserevíz 9 TDS ozmóvíz visszasózva 150 TDS-re GA GH+-al.
Amikor eteted őket, ugranak rá?!?
 

Guzs Imre

Főkertész
Semmi különös, csak gondoltam dobok egy képet, mert már elég régen volt.
20191216_163543.jpg
A Riccardia gyakorlatilag kipusztult és eléggé támad az ecsetalga☹. Közelről nem túl szép látvány, de szerencsére csak bizonyos helyeken, növényeken.
20191216_163717.jpg
Rescape tavaszig biztos nem lesz, úgyhogy addig ezzel kell együtt élnem...
 

Guzs Imre

Főkertész
Tsokee és Csilla összevuduzta nekem a dolgot😀 8 hónap nihill után az ott bizony egy petés CRS.
20200312_191701.jpg
És nem ő az egyetlen! Legalább még egyet láttam csak ő nem állt modellt. Mondjuk tök egyformák, úgyhogy úgysem lehetne megkülönböztetni😁
Pedig ebben az akváriumban aztán tényleg nincsenek caridinákra optimalizálva a víz paraméterek. Ezek a kis sütik nincsenek tisztában a tudományos háttérrel? PH 6,8-7 között... Igaza van Henriknek, le kell xarni és akkor működik. Már csak az lesz a kérdés, hogy a kicsik is elég edzettek lesznek e a túléléshez?
 
Oldal tetejére