• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Fontos Segítség webes tartalom készítéséhez

viktorlantos

Alapító
Admin
Félve teszem fel ide, de olyan sok minden megváltozott az elmúlt 1 évben, hogy lehet épp így találjuk meg a megfelelő megoldást.

Tehát! :)

Segítséget keresünk tartalmi oldalak készítéséhez, amit otthon bármikor meg tudsz csinálni.

Mire gondolunk?
Jelenleg is nagyon sok tartalmi oldalunk van, de ezek egy része elavult, frissítésre, aktualizálásra szorul és nagyon sok olyan topik van ami egyáltalán nincs feldolgozva.
Ötleteink és átadható infóink vannak, de időnk egyre kevesebb és a feladatok minden területen csak sokasodnak :) Lehet lesz olyan, ahol picit infót kell gyűjteni, de szeretnénk, ha a tartalmi oldalak a saját módszereink egy részét is tartalmaznák.
Azt mondanám 70-30 arányban lenne a saját vs kutatómunka vagy olvasgatás.

A videók gyártásán már egy komplett csapat dolgozik, de a webes tartalmi oldalaink kimerülnek nagyjából a termékek feltöltésénél.

Szeretnénk tematikus oldalakkal bővülni magyar és angol nyelven is. Nem baj, ha csak a magyarban tudsz segíteni, az elkészült oldalak fordítását intézzük.

Nem főállásban keresünk segítséget. De a következő hónapokra folyamatos feladatokat tudunk adni, attól függően az időd és energiád mennyire teszi ezt lehetővé.

A díjazásban megegyezünk, ami lehet mani és termék is.

Szeretsz írni? Érdekel a téma és érdekesnek tartod, ha folyamatosan új ismeretekkel gazdagodhatsz az írások és a kutatások alapján?
Jelentkezz privátban és lehet te leszel a mi emberünk :)
 
Szívesen segítenék, ha lehet csapatban dolgozni. Én @evavigh -val szívesen lennék, mert az Ő gondolatmenete áll hozzám a legközelebb. Feltéve, ha szeretne segíteni.

Köszönöm Bálint! Benne vagyok, ha lehet csapatban nyomni, persze, hogy szívesen segítenék! Eddig is csak az tartott vissza a jelentkezéstől, hogy egyedül kellene kiizzadnom magamból bárminemű irományt.. :)
 
Back
Oldal tetejére