• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

Seachem de*nitrate - Nitrát eltávolító szűrőanyag

D.Csaba

Kertész tanonc
Sziasztok!
Adott egy 80 literes medence, benne kb 700 CRS-CBS garnéla, jelenleg sokan vannak, tudom, készül még egy medence nekik. Kicsit magas a nitrát színt (5-10 között), hiába cserélek sűrűbben vizet, vásároltam egy 500ml-es seachem nitrát eltávolító szűrőanyagot. Kérdésem az lenne hogy használta már ezt valaki, mehet be a szűrőbe mosás nélkül, vagy mosni kell, a tájékoztatóban azt írja (Amíg a nitrát szint csökken, vagy alacsony marad, a szűrőanyag nem merült ki.), ezt hogy érti, ha kimerül kuka vagy lehet regenerálni?. Előre is köszönöm a segítséget!.
 

Attachments

 • seachem-denitrate-500ml.jpg
  seachem-denitrate-500ml.jpg
  102.4 KB · Megtekintések: 9
Oldal tetejére