• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Örökölt akvárium

Így igaz! Olyan mint egy párna..., már régebben észrevettem, hogy az Ancikat simán megtartja. Tegnap próbaképpen rátettem egy csipeszt a tetejére, és azt is elbírja! :)
Nem tudom milyen a csipeszed, de az én iigeen-occcó kína csipeszem alatt az akvárium állvány is megrogyik:ROFLMAO:
Egyébként a viccet félre téve milyen csipeszt tartott meg?
 
Nagyon szép! Hogy tudod elérni, hogy a baloldalt lévő "lapulevél" sor ilyen szépen, növekvő sorrendben legyenek?
Volt egy ilyen elképzelésem, de később rájöttem, hogy a fának kell a legjobban kiemelkednie, úgyhogy levágom a hosszú hajtásokat. Nehéz az Anubias-al kertészkedni, mert nem mindig úgy nő ahogy az ember szeretné, viszont előny, hogy simán rá lehet ragasztani kövekre, így később mozgatható, forgatható a kővel együtt.
 
Elnézegettem a cseresznyefádat, nagyon durva, hogy mennyit nőtt az elmúlt pár hétben. Szinte már hihetetlen is, talán volt egy kis dúsítás? Amúgy lomariopsis lineata vagy monosolenium tenerum ha jól tippelek?

Az anubiasok katonás sorrendje tényleg faja :) Gondolom már a szívedhez nőttek, de sajnos ők azok akik nem illenek a képbe. Szvsz.
 
Elnézegettem a cseresznyefádat, nagyon durva, hogy mennyit nőtt az elmúlt pár hétben. Szinte már hihetetlen is, talán volt egy kis dúsítás? Amúgy lomariopsis lineata vagy monosolenium tenerum ha jól tippelek?
Az alapanyag ugyanaz, egy tégely MT, amiből kb. annyi maradt, amennyit az első képeken látsz. Persze helyezgettem ide-oda, az alján nagyon nő, de felül nem akart dúsulni. A kötözés egy katasztrófa, nemrég levettem a cérnát, amivel a legelején próbálkoztam és egyből jött is fel az egész. Semmit nem tapad magától. De a pillanatragasztó jól használható. :)

Az anubiasok katonás sorrendje tényleg faja :) Gondolom már a szívedhez nőttek, de sajnos ők azok akik nem illenek a képbe.
Igen, ez volt az első, és évekig egyetlen növény az akiban. :) Van egy vízióm, de kiváncsi vagyok mit javasolnál...
 
Back
Oldal tetejére