• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

OASE FiltoSmart tapasztalatok

#41
Sziasztok!
Nyugodtan kövezzetek meg, ha most hülyeséget mondok vagy kérdezek!
Filtosmart 60-ast rakom össze és az én logikám szerint a szűrő szívóágáról a víz egyenesen a beletett szűrőanyagra (ADA biorio)+perlon megy. A másik oldalon van a szivacs és a rotor.
Ha egyből ráfolyik a koszos víz a perlonra és a szűrőanyagra, s csak aztán megy a szivacson keresztül, akkor annak mi értelme van?
Esetleg én nem tudom értelmezni vagy összerakni ezt a legot?
Köszönöm.
 

tsokee

VIP kertész
#42
A 60as szeria fogyatekosabb, mint a nagyobb tarsai. Ott a keramiagyurus a dedikalt "eloszuro" resz es a nagy szivacs a fo szuroanyag. Ennel a 100 es 100+os verziok merfoldekkel jobbak: az eloszuro szivacs es a tobbi rekesz szabadon varialhato.
fs_60.jpg fs_100+.jpg
 
Oldal tetejére