• Külső szűrőt keresel?

  Akkor a következő szűrőket áttekintő tájékoztató oldal neked készült. Gyári adatok, Green Aqua ajánlás és a fontosabb paraméterek. Szűrő választási tájékoztató.

  Tudtad, hogy az EHEIM 2075-ös szűrője az egyik legnépszerűbb termék a Professional 3 szériából? A Green Aqua-ban ezt a szűrőt önállóan 120-180 literes akváriumokhoz használjuk. 240 literes akváriumaink alatt két ilyen szűrő dolgozik tökéletesen.

  Ha szűk a keret, megfelelő alternatíva lehet a Tetratec EX 1200-as szűrő. A szűrőanyagokat később itt érdemes cserélni, de induláshoz megfelelő lehet.

  Tipp: Ha egy kis Purigennel kiegészíted a szűrőd, a vized kristálytiszta és színtelen lesz.

  További külső szűrők a Green Aqua kínálatából.

 • Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

  Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
  Regisztrációs korlátozások

Oase BioMaster szűrők

elektrorudi

VIP kertész
A kavitációnak nem lehet köze a szűröanyag állapotához és mennyiségéhez? Konkrétan nekem egy 2078-as szürcsögött sokáig aztán fokozatosan elmúlt, teljesen. Semmi nem változott, csak az, hogy új Matrix-szal indult és a normál használattól lassan telítődött és csökkent általa a flow.
Lehet, de kicsi a valószínűsége. A video alapján, tényleg inkább levegőre tippelnék. Már csak azéert is, mert a kavitáció, egy közel állandó állapot lenne ( mivel a peremfeltételek is közel állandók), viszont a video szerint, valóban az hallatszik, mintha egy-egy buborék kerülne a rendszerbe. Tehát valahol levegőt szív!
 

gabesz

Új regisztrált
Sziasztok! Én is a levegősödéssel kűzdök fél éve! Én is bekentem minden tömítést kenőanyaggal nem segített. Most kicseréltem a csőcsatlakozó adaptert mert arra gyanakodtam az a baj hát nem ez sem jött be!
 

Molnár Máté

VIP kertész
Üdv! Ha valakit érdekel, van egy eladó biomaster 600-as szűrőm fűtő nélkül. Novemberben volt 1 éves,GA-s vásárlás. A gyári műanyag cuccait nem biztos, hogy megtalálom. Az ára legyen mondjuk 50 ezer ft.
 
Utoljára módosított:
Oldal tetejére