• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Low-tech Nanok low tech

argobalogtibi

Főkertész
A wabi gyeped szépen sűrűsödik, egész ígéretes. Tápos vízzel spricceled?
A mini tylokat honnan szerezted be?
A zöld dzsungelben jól mutat együtt a CBS és a yellow garnéla. Kérdés, mennyivel lesznek majd szaporábbak a neocaridinák?
Szia! Igen tápos vízzel spriccnizek, bár arra gondoltam, ha a gyökerek elérik a táptalajt, elég lesz az RO. A mini tylokat online vettem Svájcban. A yellow-k szaporábbak, de majd próbálom erősebben szelektálni a CBS-ek védelmében. A wabiban elkövettem azokat a hibákat, ami a képen nem látszik, hogy a lobelia mini-ket csak később telepítettem, a takarás után, így kérdéses, hogy megmaradnak-e, a zosterifoliákat túl hosszú szárral ültettem, bár azokat még az elején, ha beindul a növekedés a kövekből majd nem látszik semmi.
 

argobalogtibi

Főkertész
A wabi lassan növöget elég low ezzel a fénnyel (980 lumen). Beszereztem egy 2000 lm-es 6500 K-es led izzót, csak a lámpa búra amit hozzá vettem nem takar oldalról eléggé és kiég a szemünk napi 12 órában. Megpróbálok gyártani hozzá valami egyedi megoldást, de a villanyszerelés nem az erősségem. Az egyik tigrincs bepetésedett, szuper, lesz élet az akváriumban.

IMG_3155.JPG

IMG_3156.JPG

IMG_3149.JPG

IMG_3145.JPG
 
Oldal tetejére