• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Low-tech Nanok low tech

argobalogtibi

Főkertész
Elindult a nyúlcsigás,narancs tigrises 30l-es akváriumom, 7,5-ös Sula-sóval. Alulra Ada Gravel,táptalaj nélkül,pár kő, és pár növény. (Crypto willisii,HM, Microsorum Trident, Staurogyne repens) Hasonló a technika mint a másiknál, két belső szűrő, és 2db 6w-os(2x490 lumen) Leddy smart. Kerül még bele pár db süncsiga is.
 

argobalogtibi

Főkertész
Beköltözött 3 süncsiguc a második 30-asba. Közben beszereztem az előző kettővel megegyező méretű, harmadik akváriumomat. Ez Wabi kusa akvárium lesz. Tropica táptalaj, Red Bee Sand, világítás Easy Led. Növények: Glosso, HM, Eriocaulon, Heteranthera zosterifolia. Deko: pár Seiryu kő. Azelőtt volt pár nagyon gyenge próbálkozásom kevés fénnyel, kisebb tálakban, elvileg így már jobban kellene működnie. A héten még elindul......( a vonat....). :)

IMG_3064.JPG

IMG_3069.JPG
 

VMihály

Tapasztalt kertész
Elindult a Wabi kusa akváriumom. Nem tudom mennyi fényt igényel,490 lumenes led a világítás. Üveg tető van felette minimális szellőzéssel. Párásítás GA mic-mac-os visszasózótt RO-val. Egyenlőre ennyi, kiváncsian várom mi lesz belőle.
Kíváncsian várjuk :) Tájékozódás miatt kérdem, csak a talajszintig fognak vízben állni? Mert láttam olyat amiben van a talaj felett is pár centi víz és úgy nőttek ki belőle a növények.
 

argobalogtibi

Főkertész
Kíváncsian várjuk :) Tájékozódás miatt kérdem, csak a talajszintig fognak vízben állni? Mert láttam olyat amiben van a talaj felett is pár centi víz és úgy nőttek ki belőle a növények.
Én is várom a fejleményeket, elvileg működnie kellene ahogy láttam a többiektől. Csak a talajszintig van feltöltve vízzel, különben szerintem kellene valami szűrés. :) Időnként viszont biztos szükséges vízcsere, a berohadás végett, ezt annyira még nem tapasztaltam ki, és nem is olvastam róla semmit. Ha lesz majd valami kellemetlen szaga, gondoltam kicsit rátöltök, és csinálok egy vízcserét beállt akváriumvízzel.
 

star67

Legenda
A wabi gyeped szépen sűrűsödik, egész ígéretes. Tápos vízzel spricceled?
A mini tylokat honnan szerezted be?
A zöld dzsungelben jól mutat együtt a CBS és a yellow garnéla. Kérdés, mennyivel lesznek majd szaporábbak a neocaridinák?
 
Oldal tetejére