• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Misifája

warr_

Kertész szaki
Családom igen csalódott volt, mikor rájöttek délben, hogy nem az ebéd rotyog a fazékban, hanem a fácskákat főzöm, amire aztán a bucékat és anubiasokat kötözöm majd hétfőn!😜
Kőleves után szabadon 🤣
Remélem azért végül kapott enni a család 😬😁
 

ezsolt80

Legenda
@ezsolt80 saját szüretelésű mandulafa levele őrült ütemben fogy, imádják a garnélák, sokkal puhább még forrázás nélkül is, mint a távolról beszerzett catappa társai. Ezúton is ismételt köszönet és hála érte.
Reméljük, idén is kétszeresére nő Zsolti fácskája.🤭
reméljük nem nő tovább csak lombosodik... különben kénytelen leszek én befejezni az állatkert biodómját hogy legyen hova raknom telelni ;)
Örülök hogy ennyire bejön a garnéláidnak.
 

star67

Legenda
Készülj fel, hogy haza kell vinned azokat, mert nem 1-2 hétről van szó. Kockáztatni meg nem érdemes, a benti aksik ártatlanok.
Szerencsére, ugyan váltásban, de még bejárunk, tehát mindig van, aki rájuk néz.
Ha kényszerből mégis le kellene állnunk, az áramot csak nem kapcsolják ki.😬
Totál kijárási tilalom csak nem lesz, akkor meg majd nem dolgozni, hanem akváriumot sittelni belógok hetente egyszer.
Hazahozni lehetetlen. Már nincs is itthon hová tenni és többet ártanék a hurcibálásukkal, mintha ott hagyom őket.
Egy hetet tutira kibírnak. Ha meg nem lesz meló, meg fizu, akkor .... Ebbe bele sem gondolok, nem lesz ilyen! Pozitív gondolkodás, hit, remény, mi egymás!☺
 

Bálint Nagy

VIP kertész
Készülj fel, hogy haza kell vinned azokat, mert nem 1-2 hétről van szó. Kockáztatni meg nem érdemes, a benti aksik ártatlanok.
Csatlakozom. Előrejelzések szerint nyár elején, közepén fog a járvány tetőzni... Kb. ősz elején lélegezhetünk fel. Ez a válság sokkal súlyosabb lesz, mint a 2008-as. Gondolj csak bele, hogy az egész világon leáll a termelés hónapokra.
 

Vass Gabor

Kertész szaki
Igen, ez az egyik utód.
Az ősapák már @Szella akváriumában úszkálnak.
Viszont épp panaszkodtam, hogy az utódok nem olyan fickósak, mint az atyáik. Nem tudom, miért? Egymást hajtják ezerrel a hímek, de a nőstényekkel nem nagyon foglalkoznak. Létezik, hogy “bemelegedtek”?:unsure:
Valóban? mondjuk mikor átvetted őket akkor második, harmadik generáció volt. Amíg van utánpótlás addig tuti játszanak a csajokkal is, max többre vágynak :ROFLMAO:, vagy csak téged akarnak megbotránkoztatni :D
 
Oldal tetejére