• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Növényes Lost World

Köszi, imádom én is :)Vincent mindig mindenhol ott van. Egyébként ez a szett ìgy nagyon stabil, agyalok a CO2 visszakapcsolásán.Köszi! :) Én is meglepődtem, hogy ekkora nézőközönsége van. A tutorial jó hìvószó, de alapvetően nem garancia a nézettségre. A tartalom ami számìt :) Még tesztelgetem, hogy mit szeretnek a népek, mert van olyan videóm is, ami pl egyáltalán nem jött be. Nehéz téma.Köszi :) Azt a hangulatot szerettem volna átadni amit minden nap látok az étkezőben. Ìgy utólag ùgy látom, hogy sikerült :)
A megfelelő zene kiválasztása mindig hatalmas meló, örülök, hogy rátaláltam erre.Örülök, hogy ennyire szeretitek ezt a tökéletlen, elhanyagolt nanot :) Engem is erre emlékeztet, egy letűnt kor mementója:) Az alga még dob is ezen a hangulaton. Vincentnek lassan közönségtalálkozót kell rendeznem :D
View attachment 69639
Errol ez jutott eszembe bocs ha nem innen jott az inspiracio,de egybol ez ugrott be:
Screenshot_2018-12-23-07-35-52-714_com.google.android.youtube.png
O itt Ancsa aki szereti Palit.
 

star67

Legenda
[QUOTE="Molnár Máté, post: 446118, member: 7288" ]az étkezőből gyerekszoba lesz :)
GRATULÁLOK!
Sok sikert, jó egészséget és boldogságot!
Na, az már komolyabb kihívás lesz ám, mint egy algabumm!

Ez a kockád is ezer arcát mutatja, és mindig nagyon tetszik.:)

View attachment 71040[/QUOTE]
 

Dobozi Miklós

Új regisztrált
Sziasztok!

Szeretném bemutatni nektek a garnélás nanomat. Sokáig nem tudtam, hogy mi legyen vele, elindítottam, aztán csak tengette a mindennapjait. Voltak időszakok, amikor eléggé magára hagytam, akkor be is algásodott. Elköltöztünk, ekkor bekerült az étkezőbe és gondoltam, hogy kéne vele valamit kezdeni. Egy ideje már csücsült az asztalomon egy Buddha szobor és egyszer csak beugrott, hogy bele kéne próbálni a nanoba, hátha kiadja :) El is kapott a hév és ezt alkottam belőle:)
View attachment 45231

Az akvárium kb fél éve indult.
Paraméterek:
-30x30x35, 30 liter
-ADA Amazonia talaj
-Eheim Classic 250 szűri, biológiai töltettel
-2db Aquael Leddy plant világítja napi 8 órában
-Amanok, RC-k, Otok és Gyöngydániók lakják
-TF tápokkal tápozom
na igen ez tetszik. Miből van a szobor?
 

Kameas

Főkertész
Ez a Te akváriumod? :love: A youtubon láttam róla egy videót és beleszerettem! Leesett az állam hogy megláttam az előbb itt. Gyönyörűséges, csodaszép. ❤❤❤ Imádom. Remélem nem bánod hogy megpróbáltam elkészíteni a silány mását. :) Most, hogy tudom már hogy a tied utólagosan is elnézést hogy kölcsönvettem az ötleted. 🙄 A youtubos nevet odapöttyintettem, mint ihletőt..:)
 

Molnár Máté

VIP kertész
Ez a Te akváriumod? :love: A youtubon láttam róla egy videót és beleszerettem! Leesett az állam hogy megláttam az előbb itt. Gyönyörűséges, csodaszép. Imádom. Remélem nem bánod hogy megpróbáltam elkészíteni a silány mását. :) Most, hogy tudom már hogy a tied utólagosan is elnézést hogy kölcsönvettem az ötleted. A youtubos nevet odapöttyintettem, mint ihletőt..:)
Igen az enyém :) Mindig örülök neki, ha màsokat is inspiràlok, igazàból ezért csinàlom :) Muti majd.
 
Oldal tetejére