• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Lightroom és Photoshop tréning akvárium fotózáshoz

viktorlantos

Alapító
Admin
Bár a szezon lassan magával ragad mindenkit és az időnkből lesz a legkevesebb, gondoltam feldobom ezt a témát hátha érdekes lehet.

Tehát, ha van rá igény, tartanék ilyen 1 vagy 2 órást netes kurzust a fenti témában.

Hogyan is kell elképzelni?

Aki valaha volt már GoToMeeting webes konfin annak ismerős lesz. A többiek akinek ez a szó nem mond semmit sem kell megijedni. Létrehozok egy ilyen eseményt amire meghívót küldök emailben a regisztráltaknak. A meghívó alapján fel kell telepíteni egy böngészőbe beépülő modult. És az adott időpontban, amikorra tervezzük az eseményt csak rákattintatni az email linkre. És már kezdődik is.

Számítógépen fogod látni a képernyőmet megosztva otthon. És ha van webkamera mikrofon, akkor beszélni is tudunk egymással. Ha sokan leszünk érdemes valami rendet tartani, pl szakaszok végén vagy az egész végén lesz kérdezz felelek.

Tehát hátradőlsz bekapcsolod a böngésződ, a mikrofont, bontasz egy sört és remélhetőleg valami ragad rád az előadás után.

Ez ingyenes?

Igen, nem terveztünk pénzt kérni érte. A webes tanfolyam egy ajándék tőlünk nektek. Ha akvárium fotóidat szeretnéd kicsit helyrehozni, vagy versenyre készült képeidet néznéd meg jobb állapotban, esetleg csak érdekel a téma, akkor itt a helyed. Az itt látott fogások nagy része általános fotózásban is jól használható.

Profi vagyok, nekem is van értelme részt venni?

Azt gondolom, hogy ha sok sok időd van már utómunkában, akkor felesleges. Egy szint után, amikor túl vagy már az alap funkciókon és több tucat vagy épp száz óra gyakorlat van a kezedben, ez nem a te tanfolyamod lesz.

De szeretnénk a többségnek megmutatni, megtanítani, hogyan készítjük mi a képeinket. Hogyan tudnak javítani a nyersanyagon. Mivel a tanulás folyamatos része a hobbinak előbb utóbb a fotózás is képbe kerül. És ki tudja lehet holnap ez lesz egy másik hobbid.

Miért pont lightroom és ps?

Bár fizetős mindkettő (kipróbálható verziók is vannak) ez a két legelterjedtebb program grafikai vonalon és a fotózás területén. A funkciók, sokszor ikonok és workflow-ban is lehetnek átfedések más programokkal. Ezért ha látod hogyan működik könnyebben eligazodsz majd egy másik programban/felületen is.

Ok és mikor lesz?


Hirtelen ötlettől vezérelve most igényfelmérést tartok. Ha kellő számú támogatás jön össze, akkor megszervezem.
A regisztráció nem jelent kötelező részvételt. És az előadáson is bármikor ki lehet lépni. De csak azok tudnak majd részt venni, akik meghívást kapnak a webes tréningre.

Mobilon is nézhető?

Igen. Iphone, IPad, Android és Windows mobilon is működik a dolog. Ha többet vagy útközben.


Nálatok a laszti. Szeretnél részt venni? Like, komment, vagy vélemény?
 
Esetleg arra még dobhatnátok ötleteket mikor lenne a legjobb időpont. Nem garantálom, hogy mindenkinek jó lesz, de így bele tudnánk kalkulálni mi a legjobb a többségnek.
 
Én is szívesen meghallgatnám az előadást, bár ez a modul feltelepítéses dolog picit riaszt, nem tudom boldogulnék-e vele. Elég kuka vagyok ezekhez a dolgokhoz. +1 voks a hétköznap esték mellett.
 
Én is szívesen meghallgatnám az előadást, bár ez a modul feltelepítéses dolog picit riaszt, nem tudom boldogulnék-e vele. Elég kuka vagyok ezekhez a dolgokhoz. +1 voks a hétköznap esték mellett.

Könnyen feltehető. 1-2 klikk. Ezt egyszer kell megcsinálni.
 
Sziasztok!

Nagyon jó ötlet Viktor!
A tekergetés nálam (A.ttila) még hagy némi kívánni valót maga után!
A hétköznap este jó lehet, hogy Patrik is részt vehessen legyen egy szerdai nap- persze Viktor leginkább az a kérdés Neked mikor lenne a legjobb (a nap 26. órájában).

AmegA
 
Sziasztok!

Köszi a felajánlást! Ez engem is érdekelne. Főként, ha időzíthető hétköznap este nyolc utánra. S bár nem akarok telhetetlennek tűnni, de én a később visszanézhető opciót is támogatnám. Ez, és a cavinton szerintem annak is hasznos lehet, aki részt tud venni... :D

Tapatalkkal küldve az én PLK-L01 eszközömről
 
Ment a hatalmas lájk az ötletért!
Ahogy látom,egyedül lennék a legyen hétvégén igényemmel,így,ha esetleg az esemény után felkerülne valahova videó formájában,azzal maximálisan elégedett lennék. :)
 

Hasonló topikok

Back
Oldal tetejére