• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Különleges garnélák

Ertem en amit mondasz. Roviden es tomoren: 我了解您说的罗维
Igen, sokak szerint az enyém sem PRL, sőt még én sem mondanám mindegyikre. Viszont nagyon sok tenyésztő PRL nek hirdeti a garnéláit, vagy PBL nek miközben egyeltalan nem azok. Én személy szerint úgy döntöttem, hogy ha már sokkal szebbek a garnéláim mint jó pár általam ismert tenyésztőnek, akkor már én is oda fogom írni azt, hogy PRL.
Nemrég vásároltam PBL garnélát Debrecenből... szinte minősíthetetlen az, amit kaptam PBL néven, de persze reklamálni nem fogok. Jaaa és persze nem két Ft volt..
 
Utoljára módosított:
Torlom majd ezt is csak elotte valaszolok ha nem baj. Ez szamomra csak azert erdekes mert az fb-n ahol szabaly van, ott Kovacs Bela vagy itt meg ahol nincs szabaly es lehetnel Kovacs Bela Itt HarPeti.🙄🤔Te tudod. Nincs kovezes, csak azert jegyeztem meg, hogy ha Ta vagy Kovacs Bela ne mas ekeskedjen a kepekkel. Ennyi. Torolni fogom Viktor.

HarPeti a valódi, Kovács Béla a skizó énje ;)
 
Megpróbálom visszaterelni a topikot az eredeti medrébe.

Nem ez a világ legkülönlegesebb garélája, mert egy manapság már elég gyakori zebra pintóról van szó, azonban érdemes megnézni, hogy milyen sötét, már-már feketébe fordul a piros szín helyenként

DPP_0130.jpg
 
Back
Oldal tetejére