Bálint Nagy
VIP kertész
Hát mire adtam volna nekik enni, eltűntek. Vagy az amanok vadásztak, vagy a többi hal hiénázhatta le őket. Persze lehet van még túlélő, de én nem láttam.És mit csinálnak a kisbetták?
Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
Regisztrációs korlátozások
Hát mire adtam volna nekik enni, eltűntek. Vagy az amanok vadásztak, vagy a többi hal hiénázhatta le őket. Persze lehet van még túlélő, de én nem láttam.És mit csinálnak a kisbetták?
Mennyit bírt a palack? 500 g - 7 hónap? azt nem tudom, nem emlékszem, hogy van mágnes szeleped?Jegyzet magamnak, ma cseréltem palackot.
Szomorú a dolog, de ezen olyat röhögtem, bocs...Megfelelő ceremóniával lehúztuk a wc-n...
Hát egy 3 éves kislánnyal nem lehet csak úgy lehúzni a kedvenc halacskáját. Meg kell adni a megfelelő tisztességet az elhunytnak.Szomorú a dolog, de ezen olyat röhögtem, bocs
Elég vizuális tipus vagyok, ezért azon gondolkodtam vajon mi lehetett a ceremónia. Akváriumi növényeket tettetek/dobtatok a "sírjára", esetleg egy koccintás volt az emlékére? A nagyon közönséges gondolatokat már le se írom...![]()
Mi anno a kertben temettük el egy rámás dobozban, a hörcsögök mellé.Hát egy 3 éves kislánnyal nem lehet csak úgy lehúzni a kedvenc halacskáját. Meg kell adni a megfelelő tisztességet az elhunytnak.![]()
No, de milyen utódot talált Zille?Ennipenni az örök vadászmezőkre távozott ma. Valószínűleg már akkor sem volt a legfiatalabb, amikor megvettem. Megfelelő ceremóniával lehúztuk a wc-n. Hétvégén megyünk Tbányára mamáékhoz, Zillemille választ majd egy megfelelő utódot a dánióban.
Igen, megvan az utód. Taktikusan egy kisebb, vélhetően fiatalabb hímet választtattam Zillével. Én lennék a legboldogabb, ha le tudnám fotózni. Mióta beletettem az akváriumba, Csillag egyfolytában kergeti és csipkedi. Egyébként nagyon helyes kis hal, csak nem túl férfias egyenlőre.No, de milyen utódot talált Zille?
Egyre kevésbé férfias. Csillag keményen megcsipkedte már. Sikerült kergetés közben lőnöm egy fotót:Igen, megvan az utód. Taktikusan egy kisebb, vélhetően fiatalabb hímet választtattam Zillével. Én lennék a legboldogabb, ha le tudnám fotózni. Mióta beletettem az akváriumba, Csillag egyfolytában kergeti és csipkedi. Egyébként nagyon helyes kis hal, csak nem túl férfias egyenlőre.
Valahol van egy átlátszó keltető dobozom. El fogom karanténolni CsillagotEgyre kevésbé férfias. Csillag keményen megcsipkedte már. Sikerült kergetés közben lőnöm egy fotót:
View attachment 101202
és még egy:
View attachment 101204
Így, hogy Csillag el van szeparálva, bátrabban jön etetésre. Figyelem őket és kiengedem, ha barátkozást látok. Baromi okosak ezek a betták. Egyszer már meglógott a dobozból, rá kellett tenni a tetejét. Esténkènt hallom, ahogy próbálja megemelni.Na, kupálódik már a bettasrác tépett önérzete?