KÜLÖNLEGES AKCIÓK OKTÓBER 7-ÉN!
Válogass kényelmesen a több ezer termékük közül és vidd haza olcsóbban vagy ingyen!
Nem kell sorban állni, cipekedni, a munkahelyünkről is vásárolhatunk, és nem vagyunk nyitvatartási időhöz kötve. Azt is tudjuk, hogy biztonságos az internetes vásárlás. Hiszen pontosan leellenőrizhető, hogy ki az eladó; és bankkártyás fizetés esetén ráadásul bármilyen rendellenesség esetén törölhető a tranzakció, és visszakapjuk a pénzünket.
Az internetes vásárlás emellett a környezetet is kíméli, hiszen ilyenkor nem növeljük a közlekedési dugókban a bevásárlóközpont felé araszolgatva az amúgy is jelentős károsanyag-kibocsátást.
Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk,
A Green Aqua csapata

5.000 Ft feletti vásárlás esetén
Ingyenes házhozszállítás!
2016. október 7-én minden 5.000 Ft feletti magyarországi vásárláshoz ingyenes házhozszállítás jár!
Az akció igénybevételéhez használd a következő kupont:
Kuponkód: DOTCOM-SZALLITAS-2016
Minden webáruházban leadott rendelés esetén
10% kedvezmény!
2016. október 7-én bármilyen termékünk megrendelése után a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményt adunk!
Kuponkód: DOTCOM-10-2016
Promóciós feltételek
Az akció csak 2016. október 7-én, a webáruházban leadott rendelésekre érvényes! Az akciók más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ezen a napon Green Aqua pontok nem gyűjthetőek! Fontos, a vásárlásnál csak az egyik akciós kupon használható!
Hogyan használhatom a kupont?
Regisztráljon, vagy lépjen be már meglévő jelszavával oldalunkra, és helyezze el a kiválasztott termékeket a kosarába. A kosár oldalon az "Akciós kupon érvényesítése" mezőbe írja be a fenti kódok egyikét, majd kattintson az "Érvényesítés" gombra. A webáruház a kosár összegét a fenti akciók alapján módosítja. A rendelés befejezéséhez kattintson a "Tovább a pénztárhoz" gombra és fejezze be a vásárlást. Rendelését kifizetheti bankkártyával, előre utalással, vagy utánvéttel. Képes útmutató a kupon használatához itt: Kuponok felhasználása.

Bővebben itt:
http://www.greenaqua.hu/hu/internetes-vasarlas-napja