• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Inspiráció

keszalvo

Legenda
Kár hogy ezeket víz alatt ritkán látni. Megnézném hogy mutatnak néhány hónap után. Szárazon elképesztő miket építenek.
Hát igen ez inkább egy külön ága a scape építésnek,nem nagyon töltik fel vízzel,talán egy vagy két esetben láttam víz alatt,de ezek a mohák amiket a kép erejéig ragasztanak vagy rögzítenek szerintem 1 hónap alatt algatengerré vátoztatná az akváriumot és mindegy milyen űrtechnológiát vetnének be.
Viszont a sziklás köves scape-k nagyon jó inspirációk mert azt növényesítve már építhető és üzemeltethető hosszú távon is.
 

Jopet

Legenda
Hmm remélem egyszer megadatik majd hogy egy ekkora méretben is ki próbálhassam a kertészkedést emoji57.png 120*50*50
Én azt gondolom, hogy ez talán egyszerűbb, mint elsőre tűnhet.
Szerintem többen is lehetnek a fórumon, akiknek van ekkora akváriumuk és szívesen építtetnék meg veled. Win-win szitu. Persze számodra ez nem lenne ugyanaz, mintha saját részre építenél az általad válogatott dekorokból, hosszas, többnapos rákészüléssel és igazgatással. De talán jobb is ez így, nem hiszem hogy szívesen építenéd meg másnak életed akváriumát. De amit te egy rövid felkészülés után mondjuk egy nap alatt kihoznál belőle, valószínűleg annak is sokan örülnénk.
Úgyhogy ezennel én dobom fel a labdát: akad az olvasók között valaki, aki...? :)
 

ClassicLook

VIP kertész
Jurijs után szabadon: egy "low-energy" medence. Valami ilyesmit képzelek jövendőbeli otthonom ékének. Talán kicsit több talajemeléssel és aljnövényzettel, valamint vitorlásokkal, nagyobb pontylazacokkal. peha_tank2.jpg
 
Oldal tetejére