• Most regisztráltál, de nem tudsz privát üzenetet küldeni?

    Kérjük olvasd el milyen korlátozások vonatkoznak rád, miután regisztrációd jóvá lett hagyva.
    Regisztrációs korlátozások

Low-tech Homokvihar

Ha élnek még, és nem csak a üres házuk van ott, én elhoznám őket, ha nem kell és meg akarsz szabadulni tőlük.:) De szerintem Csilla is rájuk csapna.;)
Ezek már nem élnek. Sűrű volt az elmúlt 2-3 hét nekem, csak vízcserére és etetésre volt időm, a csövekre rá se néztem ( takarítani kellene). A másik 2 akváriumba még hízlalom a csigákat.
 
Ide is kerültek új élőlények. Régebben el akartam ajándékozni a lazacokat, mert az volt a terv, hogy szép, színes Guppikat szerzek be helyettük. Végül a lazacok maradtak, de most hoztam ide 5 Guppit, csak fiúkat. 1 narancsos, 1 narancs-citrom, 1 világos-sötét, 2 kékes-szürkés-ezüstös Guppit sikerült szereznem. Képet nem mindegyikről tudtam csinálni.

739017390273903

73904
 
Jacuzzi?:unsure:
Kicsit apróbb oxigénfüggöny talán élvezhetőbb lenne a jószágoknak, mint ez a pezsgőfürdő, bár ki tudja, talán ők épp ezt élvezik.
 
Délután egy kicsit rendezkedtem az akváriumban, ezért nem volt rajta a tető, hanem csak az Odyssea lámpa. A guppiknak bejött a Flow szörfözés, vagyis a kifolyó vízzel szembeni úszkálás. Ez néha végzetes, mikor teljes erőből úsznak, kicsit elvétik az irányt és már kinn is vannak az akváriumból. Szóval nem lehet nyitott az akvárium. Az áldozat a sárga-narancs guppi volt. És hogy hogyan jöttem rá? .... A cica találta meg és lelkesen játszott vele. Ez van. Elvettem tőle, de még 10 percig kereste a halacskát.
 
Back
Oldal tetejére